Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care investește prea mult în relații

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn va fi copleșitoare, mai ales pentru cei care au marcaj mutabil: vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Deși acest eveniment se petrece la orb perfect astăzi, el s-ar putea să seteze o tendință pentru luna martie. Vine primăvara, dar noi nu vom mai avea aceeași poftă de viață ca altădată. Vom deveni mai realiști, vom accepta mai ușor și părțile care nu ne convin și vom fi atenți și la ceea ce simt cei din jurul nostru. 

Ș totuși, această perioadă este foarte bună pentru decizii importante, pe termen lung, fie pe plan profesional, sau personal. 

Iată previziunile zilei pentru nativi!

Balanță/Ascendent în Balanță

Condițiile de muncă nu se schimbă de pe o zi pe alta. Dacă ai sperat că va fi mai bine și nu s-a întâmplat, îți poți lua gândul. De preferat ar fi să-ți schimbi locul de muncă decât să mai ai așteptări. Stai departe de prieteniile care se pot crea la serviciu pentru că ai putea avea surprize neplăcute. De asemenea, ocupă-te și de starea generală de sănătate, în special imunitatea.

Provocări pentru Capricorn și Vărsător. Recunoaștere pentru Pești

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn se petrece în casa a 5-a, asociată cu familia și copii. S-ar putea să te simți depășit în ceea ce privește un copil sau să ai impresia că tu investești prea mult în relații, iar ceilalți nu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pot apărea probleme legate de locuință sau de familie. O triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn vorbește și de maturizare, nu de victimizare.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tripla conjuncție îți priește deoarece te face înțelept, oferi sfaturi, sprijini și te implici. Ai o zi foarte bună! Ai putea avea idei despre cum să începi o afacere sau un proiect.

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provocări pentru Berbec și Pești

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn poate veni cu o revelație în legătură cu cheltuielile care nu au fost necesare. Gândește-te dacă mai cheltuiești în continuare sau te oprești.

Pești/Ascendent în Pești

Tripla conjuncție îi întinerește pe unii și îi copleșește pe alții. Până nu accepți viața așa cum este, cu bune și cu rele, să nu ai impresia că poți construi. Când te vei împăca cu ideea că evenimente neplăcute pot apărea și că trebuie să fii pregătit să le primești și pe acestea, lucrurile pe care ți le dorești vor începe să se întâmple într-un mod miraculos. Elimină din viața ta oamenii care nu mai au ce căuta, dar renunță și la obiceiurile nesănătoase. Astăzi este o zi bună pentru a sta să te gândești la direcția în care vrei să te îndrepți. Ține minte că timpul este limitat și este necesar să abordezi totul cu maturitate, nu precum un copil.

Previziuni astrale martie. O zodie are parte de experiențe spirituale marcante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel