Previziuni astrale martie. O zodie are parte de experiențe spirituale marcante

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Un nativ se bucură de o lună plină de oportunități. Iată mesajele astrelor!

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru nativii Pești/Ascendent în Pești în luna martie 2024.

Iată ce le-a transmis astrologul nativilor!

La începutul lunii, Venus în casa a 12-a face pătrat cu Uranus în casa a 3-a, ceea ce îți arată că sănătatea ta mentală și spirituală este foarte bună, dar câteva aspecte legate de rutina ta sau sarcinile pe care le ai vor fi deranjate.

Pe 8 martie, Mercur face conjuncție cu Neptun. Mercur și Neptun împreună sunt foarte spirituali, abstracți și comunică într-un mod artistic. În jurul acestei date, ai putea face sau zice ceva pe care oamenii din jur îl vor percepe ca pe un mod de exprimare artistic.

Pe 9 martie, avem o Lună Nouă în Pești, deci este un început mare pentru tine. Această Lună Nouă este în conjuncție cu Venus și Saturn, așadar în prima săptămână a acestei luni ești dedicat cu adevărat.

Marte în casa a 12-a, în Vărsător, face careu cu Uranus în casa a 3-a, ceea ce arată că toată efortul pe care îl depui în direcția spiritualității și sănătății tale mentale este în conflict cu munca și productivitatea.

Zodia care în luna martie trebuie să reevalueze aspecte ale vieții

Pe 11 martie, Venus intră în casa întâi. Atragi ceea ce îți dorești și te simți mai carismatic.

Pe la mijlocul lunii, ai o energie foarte spirituală și primești informații, ai putea avea parte de revelații sau doar de o experiență care este spiritual plină de subînțeles pentru tine și are legătură cu experiența sau identitatea ta.

Pe 19 martie, Soarele intră în casa a 2-a. Prin urmare, începând din a doua jumătate a acestei luni, apare o concentrare mai mare pe bani, te gândești la cum să îi faci.

Se întâmplă și ceva pozitiv, dar serios pentru tine. Semnezi ceva legat de propria identitate, aspectul tău sau decizi ceva în legătură cu aceste două lucruri.

Pe 23 martie, Marte intră în casa întâi și îți aduce o energie dedicată, te uiți la ceva și faci acel lucru.

Pe 25 martie, are loc o Eclipsă de Lună în casa a 8-a, în Balanță. Acesta este un moment de eliberare a unui capitol financiar pentru tine. Din punct de vedere financiar, poți avea un început sau un sfârșit legat de orice, de la economii până la investiții sau vânzări.

Citește și Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel