Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Descoperă ce aduce luna martie zodiei tale. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete!

În martie, se va face transferul de la energia Vărsătorului la cea a Peștilor. După februarie, în care am avut un stellium în Vărsător, un arhetip al socializării, vine martie cu tranzitele lui Mercur, Venus și Marte în Pești, un arhetip al emoțiilor puternice și al retragerii. Echinocțiul de primăvară, care va avea loc pe 20 martie, va aduce un plus de energie. Eclipsa de Luna/Luna Plină din Balanță de pe 25 martie va pune accentul pe relațiile noastre, dar și pe capacitatea noastră de a negocia, de a face compromisuri, dar și de tendința de a evita ce nu ne convine. În ultima săptămână a lunii, Marte își va începe tranzitul în Pești și ne va obliga să fim mai atenți și la ceea ce simțim.

Iată previziunile pentru luna martie!

Lecțiile lui Mercur în Pești pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Ai grijă de sănătate și de tot ce înseamnă aceasta pentru tine. Pe 10 martie, va fi și o Lună Nouă în casa a 12-a, lângă Saturn. Așadar, tot ceea ce înseamnă grijă, vindecare și acceptare trebuie luat în serios. Încearcă să scapi de resemnare, deoarece nu este bună. Pe 25 martie, va avea loc o Lună Plină în Balanță. Ai putea lua decizii pe plan partenerial. De exemplu, ai putea să termini o relație care nu-ți este benefică sau să schimbi atmosfera.

Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Trebuie să ai puțin mai multă grijă la relațiile cu prietenii. Unele dintre aceste relații s-ar putea să nu-ți mai fie de folos. Ține minte că oamenii se maturizează, cresc, iar unele legături nu-și mai au rostul. La sfârșitul lunii, ar putea apărea niște decizii pe plan profesional destul de puternice.

Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei vrea să demonstrezi, să le arăți celor din jur de ce ești în stare. Este momentul când trebuie să tragi cât poți de tare. Pe 25 martie, vor avea loc o Lună Plină și o Eclipsă în casa a 5-a. Dacă ai copii, pot apărea tot felul de situații sau să-ți dai seama cât de mult timp depui pentru aceștia. Totodată, dacă nu ai, s-ar putea să reflectezi la ideea de a avea sau nu un copil. Finalul lunii aduce o perioadă nemaipomenită pentru romantism, indiferent de vârstă.

Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Luna martie îți aduce o perioadă minunată pentru studiu și călătorie. Ai putea să citești mai mult, să vorbești cu oameni inteligenți sau să îi asculți pe unii dintre aceștia. Ar fi o mare pierdere să nu îți reîmprospătezi mintea în această lună. Poate îți dai seama că vrei să te înscrii la o nouă școală sau să începi un nou curs și vei avea nevoie să strângi bani pentru acesta.

Vezi AICI previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

S-ar putea să simți presiunea timpului și să vrei să începi o relație într-un ritm alert. Marte poate încuraja acțiunea rapidă, chiar dacă motivele tale profunde pentru dorința de relație riscă să fie uitate. Poate exista tendința de a fi mai mult ghidat de atracție decât de rațiune. După 23 martie, este posibil să fii surprins de faptul că partenerul ales nu se potrivește cu așteptările tale. Pe 25 martie, are loc o Eclipsă în casa a 3-a. Ți-ai putea dori să te plimbi, să călătorești sau să te muți.

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie înveți arta compromisului și a negocierii în martie. Ai nevoie să ajungi la un numitor comun cu cei din jurul tău, dar fără prea mult efort. Dacă forțezi unele lucruri, nu obții nimic, ci doar faci câțiva pași în spate. De ceva vreme, Saturn se află în casa a 7-a. Acesta îți arată că pentru o relație muncești, însă nu trebuie să te chinui. Pentru a avea un parteneriat trebuie să fii așezat, liniștit, echilibrat. Nu este nevoie să suferi.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 25 martie, Eclipsa de Lună se va petrece în semnul tău. Ai nevoie să pui punct la un capitol din viața ta. Trebuie să realizezi că nu se poate și să te întrebi unde te îndrepți. Va fi un moment pe care l-ai amânat în mod repetat. Dacă știi că tragi de o situație care nu duce nicăieri, pe la finalul lunii martie este necesar să-ți dai seama ce ai de făcut. Învață să nu-ți mai bați joc de propria viață. Ține minte că atunci când încerci să le faci pe plac tuturor, te pierzi pe tine. Așteaptă-te să iei o decizie care pe moment pare neplăcută.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna martie își dorește de la tine să realizezi că timpul trece și nu mai poți menține relațiile ca până acum. Trebuie să-ți dai seama ce vrei cu adevărat. Este necesar să alegi rațional și conștient. Dacă persoana cu care ești împreună nu se schimbă, nu trebuie să rămâi în acea legătură. Te așteaptă niște decizii de luat. Vei avea momente în luna martie când o să simți nevoia de dragoste, afecțiune și grijă. Mai ales iubirea de sine este importantă. Dacă ai copii, vor apărea mai multe situații în viața acestora. Instabilitatea își va face simțită prezența. Trebuie să ai grijă de cei mici.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În luna martie, nu o să ai prea mult timp să respiri din cauza problemelor. Cu Venus în casa a 4-a, va fi o perioadă nemaipomenită să cumperi lucruri frumoase pentru casă și grădină. Este posibil să ai și sprijinul partenerului. Acesta te poate ajuta să uiți de ego și să te împingă spre a te împăca cu rudele. Poți deveni responsabil pentru oamenii din jurul tău. Poate fi vorba despre părinți, neamuri sau copii. Va trebui să depui timp și resurse în acest sens.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În plan profesional există schimbări sau momente în care te hotărăști că nu mai poți. Pot apărea și unele decizii. Trebuie să-ți faci timp și pentru ceea ce ține de mediul familial. Deoarece este necesar să găsești un echilibru între cele două planuri, o să ai multe cheltuieli. La începutul lunii, în casa a 2-a se află Marte și Venus. Careul dintre Uranus și Marte te va face să cheltui și mai mult.

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Din a doua parte a lunii, în casa a 2-a, unde sunt Soarele alături de Saturn și Neptun, vor intra Mercur, Venus și Marte. Ce te așteaptă? Foarte multe cheltuieli. Chiar dacă ți-ai pregătit un buget de risc, se va duce și acela. Primește orice ajutor care ți se oferă. Dacă există o portiță de scăpare, accept-o și mergi mai departe. Aspectele financiare îți vor da multe bătăi de cap și o să ajungi într-un moment în care te vei întreba de unde mai faci rost de bani. Important este să nu intri în panică.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Din a doua parte a lunii, în semnul tău intră Mercur, Venus și, după aceea, Marte. Astrele te vor ajuta. Fii foarte atent deoarece ceea ce începi în martie va fi de lungă durată. Pe 10 martie, are loc o Lună Nouă în Pești în conjuncție cu Saturn. Orice aduce Saturn va dura pentru o perioadă de timp foarte mare. Nu poți rupe. Este necesar să ai grijă de sănătate. Saturn este deja de ceva timp în semnul tău, chiar dacă este posibil să-l fi ignorat. Când se alătură Venus, Marte și Mercur, se provoacă agitație și stres. Îți vei dori să faci multe. Simți că este momentul. 

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

Citește în continuare Tranzitul care aduce multe SCHIMBĂRI pentru nativii Berbec, Taur și Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel