Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Leu? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Leu/Ascendent în Leu MARTIE 2024

Pe data de 20 martie, vom avea Echinocțiul de Primăvară, iar Soarele, guvernatorul tău, va intra în Berbec. Pentru tine, acest aspect va fi benefic. Acum, Soarele este în Pești în casa a 8-a și acest lucru nu-ți prinde bine. Ai momente de confuzie și te confrunți cu frici, panică, cât și probleme financiare.

Primele trei săptămâni ale lunii martie nu sunt pe placul tău. Depui efort suplimentar ca să obții aceleași rezultate.

Din ultima parte a lunii, devii mult mai conștient de propria valoare și putere. Chiar și de propria încredere în tine, deoarece aceasta îți va lipsi până în ultima săptămână. Până atunci, astrologul îți recomandă să nu forțezi nimic.

Când Soarele trece prin casa a 8-a, încearcă să supraviețuiască. Cu cât te zbați mai tare, cu atât vei pierde mai mult.

Calendar astrologic martie 2024: Marte în Pești și Eclipsă de Lună

Pentru o bună parte din lună, îi ai pe Venus și Marte în casa a 7-a, cea a relațiilor. Dacă ești singur, ai foarte multe șanse să cunoști pe cineva. Dacă ești într-o relație, vei întâmpina tot felul de momente. Astăzi te poți înțelege cu partenerul, iar mâine să vă certați.

Marte poate aduce tensiune, dispute și reproșuri în relații. Cu toate acestea, această energie conflictuală poate fi și o oportunitate pentru schimbare. De exemplu, poți fi tu cel care ia inițiativa și să-ți inviți partenerul într-o aventură care să-i surprindă pe cei din jur.

S-ar putea să simți presiunea timpului și să vrei să începi o relație într-un ritm alert. Marte poate încuraja acțiunea rapidă, chiar dacă motivele tale profunde pentru dorința de relație riscă să fie uitate. Poate exista tendința de a fi mai mult ghidat de atracție decât de rațiune. După 23 martie, este posibil să fii surprins de faptul că partenerul ales nu se potrivește cu așteptările tale.

Pe 25 martie, are loc o Eclipsă în casa a 3-a. Ți-ai putea dori să te plimbi, să călătorești sau să te muți. Totodată, ideea de a schimba modul cum comunici ți-ar putea surâde sau poate vei accesa alte grupuri de persoane cu care să vorbești. Este un moment foarte bun și dacă ai examene.

Îți recomandăm și Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel