Calendar astrologic martie 2024: Marte în Pești și Eclipsă de Lună

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. În martie, vom avea prima eclipsă din 2024.

10 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC

După incursiunea în lumea poveștilor și a emoțiilor din semnul Peștilor, iată că vine vremea ca Mercur să intre în Berbec. Cu Mercur în Berbec gândim și comunicăm repede. Prindem viteză! Ne plictisesc subiectele vechi. Vrem idei noi. S-ar putea ca discursul nostru să fie mai autoritar și să ne placă să ne întrecem în replici cu alții. Este oarecum porumbelul care anunță primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Și spun asta pentru că pe 20 martie vom avea Echinocțiul de primăvară. Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. 

10 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI

Luna Nouă în Pești vorbește și despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac. Și cum Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, este clar că trebuie să gândim pe termen lung. Dar și să acceptăm trecerea timpului. 

11 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 5 aprilie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. 

20 MARTIE: ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ/SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC

Începe, în sfârșit, primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor, la nevoia de prospețime și acțiune a Berbecului. Primul semn al zodiacului este cel care ne ajută să spargem gheața, să facem primii pași și să ne ducem cu mult curaj după ce ne dorim.

23 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN PEȘTI

Tranzit care va dura până pe 30 aprilie. Marte simbolizează luptătorul, războinicul, cel care ne duce cu gândul la impulsivitate, grabă, ciocnire, rupere. Marte reprezintă, totodată, și energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, vorbesc despre milă, compasiune, vindecare spirituală, empatie, dar și dependență, iluzie și haos. Așadar, vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

25 MARTE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Axa Nodurilor Lunare este readusă în discuție. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o. De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem la un moment în care zicem că nu se mai poate. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor. Și da, diplomația este benefică, dar nu întotdeauna.

Câte eclipse vom avea în acest an și care va fi cel mai așteptat eveniment astronomic?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel