Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Scorpion? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Scorpion/Ascendent în Scorpion MARTIE 2024

În casa a 5-a se află Soarele, Saturn și Neptun. Se vor alătura Venus, Marte și Mercur. În astrologie, casa a 5-a este asociată cu iubirea, copilăria, copiii, creativitatea, exprimarea de sine și senzualitatea.

Cât timp Marte se mai află în casa a 4-a, se conturează o perioadă predispusă la certuri și tensiuni. Marte aduce agitație în aspectele legate de cămin și gospodărie. Totodată, pot apărea defecte în locuință și va fi necesar să faci schimbări sau să achiziționezi lucruri noi.

Se recomandă să eviți conflictele cu membrii familiei. În caz contrar, încearcă să le gestionezi în mod constructiv. Dacă te gândești să cumperi o nouă locuință sau teren, Marte îți va oferi un impuls puternic. 

Pluto în Casa a șaptea: trecerea prin procese de transformare emoțională și psihologică

Luna martie își dorește de la tine să realizezi că timpul trece și nu mai poți menține relațiile ca până acum. Trebuie să-ți dai seama ce vrei cu adevărat. Este necesar să alegi rațional și conștient. Dacă persoana cu care ești împreună nu se schimbă, nu trebuie să rămâi în acea legătură. Te așteaptă niște decizii de luat.

Vei avea momente în luna martie când o să simți nevoia de dragoste, afecțiune și grijă. Mai ales iubirea de sine este importantă.

Dacă ai copii, vor apărea mai multe situații în viața acestora. Instabilitatea își va face simțită prezența. Trebuie să ai grijă de cei mici.

Din a doua parte a lunii martie, pot surveni schimbări pe plan profesional la care va fi necesar să te adaptezi, fără a avea comentarii.

Îți recomandăm și Avertizări pentru Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. La ce trebuie să aibă grijă acești nativi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel