Pluto în Casa a șaptea: trecerea prin procese de transformare emoțională și psihologică

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce avem în vedere când Pluto este în Casa a șaptea a unui nativ?

Pluto este unul dintre cele mai interesante și enigmatice corpuri cerești din astrologie. Acesta reprezintă simbolic transformarea, regenerarea, puterea profundă și regăsirea forței interioare.

Tot Pluto este cel care guvernează procesele de transformare și regenerare în viața unei persoane. Aceasta poate fi asociată cu momentele de criză care conduc la creșterea personală și evoluție spirituală.

Aceasta poate dezvălui aspecte ascunse ale sinelui și poate aduce la suprafață temeri, dorințe și impulsuri pe care nativul le poate ascunde chiar și de el însuși.

Pluto simbolizează procesele de renaștere și regenerare. Acesta poate indica momente de distrugere aparentă sau de pierdere care duc, în cele din urmă, la o nouă viață sau la o perspectivă transformată asupra lumii.

Pluto în Casa a șasea: o atracție către subiectele oculte

Care este Casa a șaptea în astrologie?

Casa a șaptea este Casa descendentului şi a relaţiilor. 

Pentru a înțelege subtilitățile relațiilor intime, este bine să ne îndreptăm atenția către Casa a șaptea. Informațiile oferite de această Casă pot dezvălui aspecte importante despre locurile unde s-ar putea manifesta dependențe sau obiceiuri în relațiile noastre apropiate. Atunci când tranzitele planetare afectează această Casă, modul în care interacționăm cu cei dragi poate suferi modificări.

Casa a șaptea, sub influența semnului zodiacal al Balanței, supraveghează toate parteneriatele, fie ele de natură profesională sau personală, precum și toate aspectele legate de relații, inclusiv contractele, căsătoria și tranzacțiile comerciale.

Cum interpretăm Pluto în Casa a șaptea în astrogramă?

În astrologie, Pluto în Casa a 7-a poate avea semnificații profunde în ceea ce privește relațiile și parteneriatele unei persoane.

Așa cum am zis, Pluto este asociat cu transformarea profundă, puterea și regenerarea. Când se află în Casa a 7-a a unei persoane, poate indica faptul că acea persoană va avea experiențe intense și profunde în relațiile sale. Aceste experiențe pot include schimbări majore în parteneriate, întâlnirea cu persoane puternice sau trecerea prin procese de transformare emoțională și psihologică în contextul relațiilor.

Totuși, în general, Pluto în Casa a 7-a sugerează că relațiile unei persoane vor fi adânc influențate și că vor avea oportunitatea de a experimenta schimbări profunde și transformatoare, prin interacțiunea cu partenerii lor.

Îți recomandăm și: Pluto după astrologia Vedică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel