Pluto în Casa a șasea: o atracție către subiectele oculte

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Prin ce se remarcă nativii care au Pluto în Casa a șasea?

Pluto este o planetă descoperită în 1930 și are o mare influență asupra interpretării astrologice.

De asemenea, Pluto este asociată cu transformarea, regenerarea, puterea profundă și schimbările în viață. Este adesea legată de procesele de moarte și regenerare, atât la nivel fizic, cât și la nivel simbolic sau psihologic.

Poziția lui Pluto într-o astrogramă poate arăta zonele vieții unui nativ în care vor avea loc schimbări majore, unde va fi necesară o transformare profundă sau unde vor fi abordate aspecte de putere și control.

De asemenea, poziția lui Pluto și aspectele sale cu alte planete pot oferi indicii despre modul în care o persoană gestionează puterea, dominația, dar și despre modul în care poate experimenta și naviga prin schimbările intense sau crizele personale.

Pluto în Casa a cincea: relații intense, pasionale, care transformă profund

Cum descriem Casa a șasea în astrologie?

Casa a șasea face referire la sănătate, serviciu, moșteniri. De asemenea, guvernează și exercițiile fizice și sănătatea. Fiindcă este o casă guvernată de semnul Fecioarei, este și cea care va reglementa organizarea, programele, dieta, rutinele și viața naturală și sănătoasă.

Cum interpretăm Pluto în Casa a șasea în harta natală?

Plasarea lui Pluto în casa a șasea a unei hărți natale indică un accent puternic pe transformare și regenerare în ceea ce privește domeniul sănătății, al muncii și al rutinei zilnice.

Iată câteva posibile interpretări:

Transformare a sănătății

Persoana cu Pluto în Casa a șasea poate avea experiențe intense legate de sănătate, care pot implica vindecare profundă sau descoperiri importante legate de corp și minte. Poate fi nevoie să se confrunte cu aspecte ascunse sau nedescoperite ale sănătății lor.

Putere în muncă

Această poziție poate indica o dorință puternică de a domina și de a controla în locurile de muncă sau în serviciul oferit altora. Nativul poate căuta poziții de putere sau poate avea tendința de a dori să schimbe din temelii aspectele disfuncționale din mediul lui de lucru.

Reconstruirea rutinei zilnice

Pluto în casa a șasea poate implica schimbări dramatice în rutina zilnică a unui nativ. Aceste schimbări pot fi provocate de evenimente externe sau pot fi generate intern, ca parte a unui proces de transformare personală.

Vulnerabilitatea la tensiuni și stres

Persoanele cu această poziție pot fi mai susceptibile la tensiuni și stres din cauza presiunilor pe care le pun asupra lor în ceea ce privește munca și sănătatea.

Este important pentru ele să-și gestioneze energia și să găsească modalități să-și reconstruiască resursele interne.

Cercetarea profundă a subiectelor legate de sănătate și muncă

Pluto în Casa a șasea poate indica o atracție către subiecte oculte sau profunde legate de sănătate, medicină alternativă sau chiar muncă și serviciu. Nativul poate căuta să înțeleagă motivele care stau la baza problemelor sale în aceste domenii.

Vezi și: Pluto în Vărsător și legătura cu tehnologia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel