Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Vărsător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Vărsător/Ascendent în Vărsător MARTIE 2024

Primele zile ale lunii îți sunt pe plac, cu Venus și Marte în semnul tău. Debordezi de energie, chef și carismă. Într-un aspect negativ, vei fi și puțin superficial.

Cât timp Marte va mai fi în semnul tău, este recomandat să practici cât mai mult sport. Vei fi împins de la spate de către Marte și nu vei sta pe loc. Până pe 23 martie, este important să fii cu un pas înainte, să fii mai ambițios și mai curajos. Mai mult decât atât, este posibil să te confrunți cu cei din jur, chiar dacă nu ai mai făcut-o până acum. Trebuie să-ți faci vocea auzită. Nu contează că vei intra în conflicte.

Surprize și schimbări pentru Vărsător cu Uranus în Taur: "O să se schimbe relația cu familia!”

Dacă nu arăți curaj acum, va trebui să aștepți încă doi ani. Doar printr-o schimbare pe care o poți experimenta în timpul tranzitului lui Marte în Vărsător, vei vedea lucrurile cum evoluează într-un mod pozitiv.

Din a doua parte a lunii, în casa a 2-a, unde sunt Soarele alături de Saturn și Neptun, vor intra Mercur, Venus și Marte. Ce te așteaptă? Foarte multe cheltuieli. Chiar dacă ți-ai pregătit un buget de risc, se va duce și acela. Daniela Simulescu te sfătuiește să primești orice ajutor care ți se oferă. Dacă există o portiță de scăpare, accept-o și mergi mai departe.

Aspectele financiare îți vor da multe bătăi de cap și o să ajungi într-un moment în care te vei întreba de unde mai faci rost de bani. Important este să nu intri în panică.

Luna Plină de pe 25 martie va fi de la axa 3 până la 9. Este un moment bun pentru vizite, călătorii sau pentru a primi chiar tu oameni în gazdă. Te poți reîntâlni cu anumite persoane de care te-ai îndepărtat.

Poate te interesează și DOI nativi din zodiacul chinezesc au parte de un an prosper.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel