Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna martie pentru nativii Gemeni? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete! 

Gemeni/Ascendent în Gemeni MARTIE 2024

Până pe 10 martie, Mercur, guvernatorul tău, este în continuare în casa a 10-a. Din cauza faptului că va face și o conjuncție cu Neptun, va exista multă confuzie în zona profesională.

Tot pe data de 10 a lunii, va fi și o Lună Nouă lângă Saturn. În primele zile ale lui martie, nu te aștepta la aplauze, premii sau diplome din partea celorlalți. Roadele vor apărea după ce muncești și depui efort. 

Zodia care se bucură de multe surprize plăcute. Totuși, nu scapă de câteva conflicte!

În perioada în care Marte se va afla în casa a 9-a, este recomandat să te informezi în prealabil dacă îți dorești să părăsești țara, fie că vrei să te muți sau să participi la un curs în alt loc. Pentru cei care sunt în perioada studiilor, acesta ar putea fi momentul în care își dau seama că nu le place facultatea la care sunt înscriși. Chiar și în cazul în care planifici să te întorci în țară, este bine să profiți de această perioadă.

Prezența lui Marte în casa a 9-a va accelera procesele legate de călătorii, studii, emigrare, imigrare și aspectele legale.

Din a doua parte, lucrurile se schimbă. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 10-a, vei deveni ambițios, competitiv și îți vei descoperi o furie interioară. Vei vrea să demonstrezi, să le arăți celor din jur de ce ești în stare. Este momentul când trebuie să tragi cât poți de tare.

Pe 25 martie, vor avea loc o Lună Plină și o Eclipsă în casa a 5-a. Dacă ai copii, pot apărea tot felul de situații sau să-ți dai seama cât de mult timp depui pentru aceștia. Totodată, dacă nu ai, s-ar putea să reflectezi la ideea de a avea sau nu un copil.

Finalul lunii aduce o perioadă nemaipomenită pentru romantism, indiferent de vârstă.

Vezi și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel