Zodia care în luna martie trebuie să reevalueze aspecte ale vieții

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Pentru un nativ, luna martie va fi caracterizată de eliberare, libertate, evenimente neplanificate și instabilitate. Iată mesajele astrelor!

În martie, trecem de la energia Vărsătorului la cea a Peștilor. După o perioadă în februarie influențată de stelliumul în Vărsător, un arhetip al socializării, ne îndreptăm către tranzitele lui Mercur, Venus și Marte în Pești în martie. Peștii sunt asociați cu emoțiile intense și retragerea. Echinocțiul de primăvară, pe 20 martie, va aduce o creștere a energiei.

Cam White, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru luna care marchează începutul primăverii. Poți vedea previziunile complete AICI.

Ce îi așteaptă pe cei din zodia Berbec/Ascendent în Berbec în luna martie?

Marte este în casa a 11-a, a prietenilor și va face careu cu Uranus în casa a 2-a, a banilor. Acest lucru aduce o perturbare mare cu multe tensiuni care apar. Așteaptă-te la eliberare, libertate, evenimente neplanificate și instabilitate.

De pe 9 martie, ai putea simți problemele și în plan financiar. Între tine și prieteni pot exista conflicte legate de bani. De pe 11 martie apar oportunități de a te distra, de a te bucura de lucruri și de a fi foarte deschis la noutate fără să opui rezistență.

Pot exista schimbări și în relația cu partenerul tău. Poate că trebuie să faci puțină explorare în cadrul relației pe subiecte despre care de obicei nu vorbiți.

Mercur în Pești de pe 23 februarie: Un tranzit nemaipomenit pentru toleranță și inspirație

Mercur va retrograda în casa ta întâi, asociată cu cu sinele, aspectul fizic, identitatea și tot ce este legat de tine. Prin urmare, martie este o lună destul de ciudată, iar aprilie este cu adevărat momentul culminant al anului.

Această retrogradare a lui Mercur va fi ca o reevaluare a corpului și perspectivei tale legate de muncă și sănătate. Poate aduce și o comunicare greșită între tine și vecini sau frați.

Pe 25 martie, Eclipsa de Lună din Balanță îți evidențiază aspecte legate de relație. Poate aduce un început sau un sfârșit în acest plan. Partenerul tău ar putea simți epuizare și oboseală. Chiar ar putea trece printr-o perioadă grea. În timp ce tu, pe de altă parte, te simți foarte ambițios, impulsiv și stimulat.

Citește și Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel