Provocări pentru Capricorn și Vărsător. Recunoaștere pentru Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile din această săptămână. 

Se apropie momentul când Venus din Vărsător va face careu cu Uranus din Taur. Vor avea loc evenimente surprinzătoare, în special în relațiile care sunt monotone și bazate pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau, există posibilitatea să ne reinventăm în domeniul iubirii, indiferent de situația actuală a relației. Este clar că Taurii, Lei, Scorpionii și Vărsătorii vor fi provocați să aducă o notă proaspătă în interacțiunile personale.

Iată ce îi așteaptă pe nativi în această săptămână!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn este guvernatorul tău și se întâlnește cu Mercur și Soarele în casa a 3-a. Ai vorbe minunate, de duh. Trebuie să ai grijă să nu încerci să-i faci și pe ceilalți să gândească sau să acționeze așa cum o faci tu. Dacă observi că oamenii nu îți acceptă ideile imediat, nu forța.

Cu Jupiter în casa a 5-a care face un aspect cu Mercur, ar trebui să pui preț pe timpul petrecut cu copiii. Pentru cei mici, ar fi ideal să pregătești experiențe, iar pe cei mari sună-i și întreabă-i dacă au nevoie de ajutor, dar nu îi sufoca. Vei avea un fel de mulțumire.

Săptămâna în care nativii Balanță, Scorpion și Săgetător au nevoie de acceptare

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Banii tăi, ai partenerului și cei la comun au de suferit. E nevoie de austeritate, minimalism și de schimbarea strategiei față de modul în care cheltuiești. Marte din semnul tău face un careu cu Jupiter, iar tu ai impresia că nu se poate întâmpla nimic.

Este necesar să fii atent la orice exagerare și exces de zel. Chiar dacă tu nu ai probleme cu banii, cei dragi pot avea și te va afecta și pe tine.

Pești/Ascendent în Pești

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn are loc în semnul tău. Va fi vorba despre maturizare, schimbare, acceptare, dar și recunoaștere.

După ce ți-ai terminat treaba, chiar dacă ai rămas fără speranță, "Saturn îți mai dă un etaj superior, un nivel, te ajută să crești", după cum spune astrologul. Saturn îți oferă noi posibilități pentru orice, doar că mai întâi ți se va părea că sunt tot felul de piedici.

Săptămâna viitoare ți-ar putea aduce o decizie importantă, care va fi pe termen lung.

SFATURI pentru Leu: "Orice frică trebuie redusă la tăcere!" Care sunt recomandările pentru alte DOUĂ zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel