SFATURI pentru Leu: "Orice frică trebuie redusă la tăcere!" Care sunt recomandările pentru alte DOUĂ zodii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Află previziunile săptămânii pentru următorii nativi!

 

Despre ce evenimente discutăm? 

Să ne amintim următoarele. Pe 23 februarie, Mercur, cel care se ocupă de comunicare și învățare, se regăsește în semnul Peștilor. Acolo va rămâne până pe 10 martie, când va intra în semnul Berbecului.

Ce se întâmplă cu Mercur în Pești? Avem de-a face cu situații confuze, cu încurcături, cu haos. Din fericire, însă, vei avea timp să faci mai multă ordine în viața ta, mai ales dacă sunt aspecte la care mai ai ceva de lucrat.

Daca tot vorbim despre semnul Peștilor, trebuie să știi că atât Soarele, cât și Lordul Karmei, Saturn, se afla în același semn. Sunt aspecte menite să ne facă să ne trezim puțin din visare.

Iz de scandal pentru o zodie, în relația cu partenerul de viață. „Este doar un pretext!”

Vezi ce previziuni există pentru următorii nativi în această săptămână, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Rac/Ascendent în Rac

Cuvântul de bază pentru tine este dat de cheltuieli. Trebuie să fii mai atent pe partea asta. Și daca ai vrea să le dai și altora, nu ai de unde. Abia ai pentru tine, așa că ocupă-te în continuare de acest lucru și pune accent pe propria persoană. Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn în semnul Peștilor este la tine în Casa a noua. Ce se întâmplă? Poți să îți dai seama că nu ești la fel de deștept precum te credeai și că ai multe de învățat. Poți să fii și mai deschis. 

Pentru alți nativi Rac, această triplă conjuncție s-ar putea să vină cu niște momente de recunoaștere. Sau cu examene, cu diplome. De asemenea, vorbim de niște zile în care pot apărea probleme când vine vorba de călătorii. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul zodiei tale, se întâlnește și cu Saturn, în Casa a opta. Astfel, unii dintre nativii Leu pot experimenta și un sentiment de inutilitate. Te gândești la faptul că oamenii nu îți văd adevărata valoare. Aducem în discuție și frica de moarte, care este cea mai mare dintre toate.

Când Soarele, Mercur și Saturn se întâlnesc în Casa a opta, care are legătură și cu acest subiect al morții, este un moment în care ar trebui să îți dai seama care îți sunt fricile și cât de mult le-ai hrănit. Poate că ai exagerat cu ele. 

Astrologul te îndeamnă să te gândești puțin la aceste frici. Să te gândești de unde vin. S-ar putea să descoperi că unele îți aparțin și că altele sunt dobândite. Nu le lăsa să îți guverneze viața. Orice frică trebuie redusă la tăcere!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Această triplă conjuncție dintre Soare-Mercur și Saturn îl implică și pe Mercur, care este guvernatorul zodiei tale. Toate se vor întâlni în Casa a șaptea. Desigur, se pot întâmpla mai multe scenarii. Pentru că discutăm despre Casa a șaptea, asta înseamnă relații. Ceea ce înseamnă că partenerul devine distant, rece, ocupat. Iar tu ai impresia că absența lui înseamnă, automat, și lipsă de iubire. Ceea ce este total fals.

Sau poate că nu ești într-o relație, dar îți place de cineva. Dar nu se întâmplă nimic concret. S-ar putea să începi să te vaiți că nimeni nu te place. Nu mai sta mult pe gânduri. Mai bine întreabă acea persoană ce are de gând.

Reține și că toți oamenii pe care îi vei întâlni în această săptămână au grijile lor, viețile lor, problemele lor. Așa că, cel mai probabil, nu au timp și pentru tine. Ajustările din viața ta trebuie făcute pentru tine, nu pentru alții. 

Gândește-te și la lecțiile cele mai importante pe care le-ai primit pe timpul vieții. Cum te-au modelat? Este posibil ca aceste gânduri să te schimbe enorm.

Îți recomandăm să vezi și: Săptămâna în care nativii Balanță, Scorpion și Săgetător au nevoie de acceptare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel