Iz de scandal pentru o zodie, în relația cu partenerul de viață. „Este doar un pretext!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens, ne oferă previziunile zilei pentru următorii nativi!

Să începem cu începutul!

Ce aspect astrologic avem astăzi? Un careu dintre Marte din Vărsător și Uranus din Taur.

Îți spuneam, pe Astrosens, că acest careu este un aspect negativ în astrologie. Îl regăsim și sub numele de cuadratură și se formează în momentul în care două planete se regăsesc la o distanță de 90 de grade una față de cealaltă. Careurile aduc probleme și tensiuni care trebuie să fie depășite, dar care ne pot da viața peste cap.

De asemenea, merită să reținem că Marte din Vărsător dorește să facă lucrurile într-o manieră revoluționară, în timp ce Uranus din semnul Taurului este mai degrabă rigid și conservator.

Deci, această tensiune dintre cele două aspecte astrologice poate să aducă mult exces de zel. Nativii care vor resimți cel mai mult acest aspect sunt persoanele care au marcaj fix în hartă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Iată ce previziuni are astrologul pentru următoarele ȘASE zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în Casa a XI-a și în careu cu Jupiter din Casa a doua. Ce înseamnă asta? Simplu! Cheltuieli. Știm că nu este prea plăcut. Pe de altă parte, este și o zi în care s-ar putea să trăiești viața prietenilor pe care îi ai sau să îi pui pe ei să îți trăiască viața. Deci, ai face bine să îi lași să își vadă de viețile lor, iar tu să îți vezi de buzunarele tale.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Marte este în Casa a zecea. Știi cum este asta, mai ales că Jupiter este în semnul tău? Ziua de azi se poate petrece astfel. Abia aștepți să se întâmple ceva la serviciu, să arați că poți și că ști, dar nu se întâmplă nimic. Te enervezi, te frustrezi, ajungi la o limită și începi să faci ravagii în jurul tău. Dar, mai bine, trage aer în piept și nu îi deranja pe alții. Pentru că vor fi consecințe destul de serioase.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este în Casa a noua, iar Jupiter în Casa a douăsprezecea. Așadar, poate fi o zi bună pentru planificat călătorii. Totuși, o să alternezi foarte mult între stări când vine vorba despre drumuri sau călătorii. La fel va fi și cu actele sau cu documentele.

Rac/Ascendent în Rac

Tu te întrebi deja: să fac un credit sau să nu fac un credit? Să fac sau nu un proces de succesiune? Să dau sau să nu dau bani cu împrumut? Despre asta este vorba. Te tot întrebi. Ia în calcul și dacă te gândești mai mult la tine sau la ceilalți. Mai degrabă, gândește-te la propria persoană. Să nu uitam că faci parte din nativii care investesc mai mult în viețile altora, mai degrabă decât în viața personală.

Leu/Ascendent în Leu

Marte este în Casa a șaptea, în careu cu Jupiter. Asta înseamnă că partenerul s-ar putea să fie mai conflictual, să fie supărat. Apare iz de scandal. Îți poate scoate ochii pentru o chichiță, dar este doar un pretext. Vei fi nevoit să sapi mult, până când vei afla adevăratul motiv.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă ai colegi în jurul tău care par mai neajutorați sau nesiguri, nu sări tu pe ei. Totodată, dacă nu ți se cere clar ajutorul, nu veni și nu spune că faci tu treaba în locul lor. Poți să îi ajuți, dar nu le prelua tu sarcinile.

Îți sugerăm să citești și: Săptămâna în care nativii Balanță, Scorpion și Săgetător au nevoie de acceptare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel