Previziuni astrale martie. Zodia care trece prin multe schimbări din punct de vedere financiar

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Luna martie îi aduce unui nativ multe ajustări în plan financiar, dar și în rutinele pe care le are. Iată mesajele astrelor!

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru nativii Leu/Ascendent în Leu în luna martie 2024.

Iată ce le-a transmis astrologul nativilor!

Este o lună care promite schimbări majore în planul financiar, alături de ajustări remarcabile în rutinele tale de sănătate și stil de viață.

Pe 3 martie, Venus formează un careu cu Uranus și declanșează o creștere a energiei în relațiile tale personale, în special dacă ești singur. Dacă ai o relație, așteaptă-te la dinamici intensificate cu partenerul tău, posibil influențate de perturbările în carieră, date de Uranus în casa a zecea. Fii cu băgare de seamă la informațiile despre finanțe care pot fi înșelătoare, în special în ceea ce privește banii la comun sau investițiile. În acest plan, trebuie să fii prudent în comunicare.

Pe 9 martie, are loc o Lună Nouă în Pești și aduce începuturi proaspete în chestiuni financiare pe termen lung, fie că este vorba de investiții, active sau chiar de aventuri în căutarea unor domenii esoterice. Careul lui Marte cu Uranus poate stârni discordie între relația ta și carieră. S-ar putea să-ți fie greu să te împaci cu partenerul. 

Când Soarele intră în Berbec, vei fi mai atras spre a călători și a învăța. 

Previziuni astrale martie. O zodie are parte de experiențe spirituale marcante

Odată cu intrarea lui Venus în casa a 8-a, în Pești, pe data de 11 martie, așteaptă-te la o mai mare claritate și armonie financiară.

La finalul lunii, poți face un pas semnificativ și disciplinat în călătoria ta financiară. Cu Marte în casa a 8-a, faci eforturi hotărâte de a depăși obstacolele financiare.

Pe 25 martie, are loc o eclipsă de Lună în Balanță, în casa a treia. Pentru tine, înseamnă închiderea unui capitol semnificativ asociat cu sarcini zilnice, rutine sau chiar obligații profesionale.

Această Eclipsă sugerează eliberarea de un aspect substanțial al vieții tale, fie că este vorba de muncă sau alte responsabilități.

Mercur în Pești de pe 23 februarie: Un tranzit nemaipomenit pentru toleranță și inspirație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel