Perioadă înfloritoare pentru Taur, Rac și Pești. Incertitudine pentru Berbec, Leu și Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

În această perioadă, astrele îi încurajează și sprijină pe unii nativi. Altora le oferă câteva provocări și lecții.

În fiecare lună, Soarele își începe vizita într-un nou semn zodiacal și aduce energia dominantă a acelei zodii. Pe 19 februarie 2024, Soarele și-a început tranzitul prin semnul Peștilor. Am trecut de la energia rebelă a Vărsătorului la cea a dizolvării, specifică ultimului semn al zodiacului.

Până pe 20 martie, ne vom simți mai sensibili, mai fricoși și mai susceptibili la influențe, indiferent de domeniu. Tranzitul Soarelui prin Pești va fi marcat și de întâlnirea cu Saturn și Neptun, ceea ce poate aduce mai multă confuzie în viața noastră.

Iată nativii care se vor bucura de această perioadă, dar și pe cei mai puțin norocoși!

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele se află în casa a douăsprezecea. Până pe 20 martie, vei simți nevoia de o pauză și de mai puțină interacțiune socială. Îți vei dedica mai mult timp pentru a medita asupra trecutului și pentru a învăța din experiențele anterioare, ceea ce te va ajuta să te eliberezi. Este recomandat să acorzi atenție sănătății în acest interval de timp.

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de pe 28 februarie: Maturizare și concentrare pe calitate, nu cantitate

Taur/Ascendent în Taur

Cu Soarele în tranzit prin casa a unsprezecea, vei simți o creștere a dorinței de socializare și vei avea oportunitatea de a întâlni persoane noi și interesante. Totuși, este important să eviți optimismul exagerat atunci când îți faci planuri. Apropierea Soarelui de Saturn te îndeamnă să adopti o atitudine mai matură și pragmatică față de viață.

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se află în tranzit prin casa a noua. Ai o perioadă propice pentru creștere și explorare personală. Este momentul să te concentrezi pe extinderea conexiunilor și pe dobândirea de noi cunoștințe. Astrele te încurajează să călătorești mai des și să cauți noi informații. Ești încurajat dacă ai examene sau dezbateri. 

Tranzitul care aduce multe SCHIMBĂRI pentru nativii Berbec, Taur și Leu

Leu/Ascendent în Leu

Propriul guvernator, Soarele, este în casa a opta și face conjuncție cu Saturn și Neptun. Vei observa o creștere a vulnerabilității și a temerilor. Aceste sentimente pot fi folosite pentru a te apropia mai mult de cei dragi și pentru a întări legăturile din cuplu. Totuși, trebuie să fii atent să nu te îndrăgostești prea ușor, deoarece există riscul să fii dezamăgit.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele trece prin casa a doua, care este asociată cu banii, și se întâlnește cu Saturn și Neptun. Este o perioadă potrivită pentru a fi mai atent la modul în care îți administrezi resursele financiare. Este important să fii precaut în privința cheltuielilor și să îți concentrezi eforturile pe asigurarea stabilității financiare pe termen lung. Ar fi chiar benefic să fii mai prudent în privința banilor până pe 20 martie.

Pești/Ascendent în Pești

Până pe 20 martie, îți vei sărbători aniversarea. La mulți ani! Soarele s-a mutat în semnul tău. Îți aduce vigoare, energie, chef de viață, curaj și vitalitate. În această perioadă, încearcă să îți clarifici obiectivele și să ai încredere în direcția pe care o iei. Fii răbdător și conștient de puterea ta de a realiza lucruri durabile.

Îți recomandăm și DOI nativi din zodiacul chinezesc au parte de un an prosper.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel