Afirmaţii pentru sfârşitul de săptămână. Eliberează-te de stres şi pregăteşte-te de weekend!

astrosens Team | Dată: 03 sep 2021, 11:44 | Categorie: Wellness
(sursa foto: Pixabay)
(sursa foto: Pixabay)

Da, este vineri! Mult aşteptatul weekend a sosit şi este timpul să ne relaxăm şi să eliberăm tensiunea din timpul săptămânii, dar şi să ne bucurăm de lucrurile pe care le-am realizat. Mai mult, pregătim atitudinea potrivită pentru o nouă săptămână. Cum? Cu aceste afirmaţii pozitive de la Zen Health:

- Astăzi simt recunoştinţă pentru această săptămână. Sărbătoresc succesul, învăț din eşec și acum îl eliberez în trecut.

- Astăzi recunosc timpul petrecut de-a lungul săptămânii. Onorez acel timp. Simt recunoştinţă pentru acea perioadă.

- Astăzi mă uit la obiectivele mele. Sunt bucuros/oasă pentru realizarea lucrurilor pe care le-am făcut. 

- Dacă am fost provocat/ă săptămâna aceasta sau distras/ă, demotivat/ă, știu că acest lucru nu va fi întotdeauna așa. Trebuie să fac un pas înainte, progresând pentru totdeauna, crescând pentru totdeauna.

- Astăzi simt toată tensiunea corpului meu. Eliberez tensiunea din toți mușchii. Îmi las umerii. Și îmi permit să simt relaxarea şi starea de bine, de eliberare.

- Eliberez orice gânduri negative, emoții negative, sentimente negative pe care le-am avut în timpul săptămânii. Este în regulă să le fi avut. Acum, trebuie să le las să plece.

- Știu că eliberarea este un proces dificil, așa că am răbdare cu mine, în timp ce mă mișc încet pentru a elibera ceea ce trebuie.

- Astăzi decid că nu voi accepta sau absorbi nici o toxicitate sau negativitate îndreptată spre mine. Acestea nu sunt povara mea de suportat. Mă eliberez de ea.

- Astăzi ofer mai multă atenţie şi observ lucrurile mici, simt texturi, ascult păsările cântând și zgomotul străzilor aglomerate, miros florile și cafeaua și îmi savurez mâncarea și băutura.

- Astăzi respir profund. Respir profund cu gândurile la noi posibilități pentru o nouă zi și pentru noul weekend.

- Astăzi aștept viitorul cu nerăbdare şi bucurie. Ora viitoare, ziua viitoare, weekendul viitor.

- Astăzi îmi definesc propria cale, propria călătorie și propria poveste. Depinde de mine și de nimeni altcineva să decid care este povestea mea.

- Astăzi îmi amintesc că fericirea mea vine din interior şi doar eu am responsabilitatea să îmi ofer fericire. Îi eliberez pe alții de această responsabilitate. Reiau acea putere de a aduce fericirea în viaţa mea.

- Astăzi, merit să simt bucurie. Merit să mă distrez. Merit să mă îngrijesc, să mă iubesc și să mă accept.

- Astăzi promit să simt lumina, să fiu lumina și să împărtășesc lumina mea cu ceilalți. Sunt o forță pozitivă în continuă expansiune.

- Este timpul să îmi prioritizez odihna și pacea. Este timpul să îmi prioritizez sănătatea și pe cei dragi și este timpul să mă prioritizez pe mine.

- Astăzi, știu că viața mea are valoare și sens. Știu că sunt demn/ă de orice îmi doresc și știu că pot face orice doresc.

sursa: zenhealth.ne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play