Agitație mare pentru o zodie în aprilie. Trebuie să învețe să fie mai calculată!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
freepik.com

Despre ce nativi ai zodiacului vorbim?

Luna aprilie este pe cale să înceapă. Și la fel și agitația nativilor Vărsător, pentru că despre ei discutăm astăzi.

În primul rând, pe 2 aprilie, Mercur își va începe retrogradarea în Berbec. La tine va fi retrograd în Casa a treia, așa că putem discuta despre multă agitație în perioada care urmează. Mai ales că nu doar Mercur este prezent în această casă.

Cum se poate manifesta asta? Vei fi tot timpul plecat. Te stresezi, dai telefoane, scrii mail-uri sau mesaje. Nici măcar nu ai limită. Chiar și atunci când ți se termină programul de la locul de muncă, tot continui să mai faci ceva, să verifici. Nu te oprești din muncă, iar asta nu este mereu un lucru bun.

7 ponturi pentru Mercur retrograd. Cum ne facem viața mai ușoară?

Ai zice că este agitația vieții de zi cu zi. Așa este, dar dincolo de asta, astrologul îți recomandă să mai găsești și idei din care să creezi ceva. Să ieși puțin din agitație, din cotidian. Poate afli despre o călătorie, despre o vacanță, de la cineva și vrei să o pui și tu în practică. Îți va face bine.

Totodată, poate fi un moment oportun să începi o școală nouă. Sau dacă nu este cazul ori vârsta și situația nu îți permit, caută orice curs. De limbă străină, de gătit. Tu în aprilie ai nevoie să comunici mai mult, să interacționezi cu alții și să te bucuri de socializare, care va fi foarte importantă.

De ce nu, discută mai mult și cu frații, cu surorile, cu vecinii. Ai nevoie să vorbești cu persoanele cele mai apropiate, nu doar să te gândești la ele. Treci la fapte! Aprilie vrea de la tine, nativ Vărsător, să schimbi informații în permanență.

De asemenea, la ce ne mai putem referi? Marte se duce și el în a doua casa, cea a banilor și a resurselor, unde se află deja Saturn. Pe scurt, cheltuieli. Vin unele pe care nici nu prea ai cum să le eviți. Ai vrea să le amâni, să le lași pe altădată, însă nu va fi posibil. Astrologul îți mai sugerează ceva când vine vorba de bani, fiindcă ai multe aspecte în acea zonă. Ai face bine să fii mai calculat. Vezi ce bani ai și de ce buget dispui și gestionează-l cu mai mare grijă. 

Calculează atent ce trebuie să plătești, cu ce rămâi și abia apoi vezi ce poți să faci cu ceea ce ți-a mai rămas. Nu cheltui aiurea luna viitoare. 

Cum te influențează Marte? Te face să crezi că o să te descurci, că ai tu de unde să găsești resurse. Dar să nu uităm de Saturn, care își dorește să fii calculat și cât mai pragmatic. Știm că această planetă aduce și austeritate, pe care nu trebuie să aștepți să ți-o dea universul. Tu trebuie să o cauți. 

Astrologia relațională. Cum se evaluează compatibilitatea și armonia dintre două persoane?

Ce mai este de menționat? Ceva foarte important. Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus îți poate aduce și evenimente neașteptate legate de membrii familiei. Te poți muta. Ori îți poți găsi locuința ideală. Te dezrădăcinezi, asta o să se întâmple.

Mulți nativi Vărsător pot să plece din casa părintească, fie că se duc în altă țară ori își schimbă domiciliul pur și simplu. Chiar este încurajat acest lucru. Să îți creezi noi rădăcini. Asta nu înseamnă că uiți de familie, bineînțeles. Te naști cu una, însă nu uita că la fel de importantă este și cea pe care noi ne-o facem în timpul vieții.

Fii atent la toate aceste aspecte, pentru un aprilie cât mai roditor.

Citește și: Kapiel Raaj, astrolog internațional, ne spune cum sunt nativii cu Luna în Gemeni: "Nu ai cum să nu-i iubești!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel