Kapiel Raaj, astrolog internațional, ne spune cum sunt nativii cu Luna în Gemeni: "Nu ai cum să nu-i iubești!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: captura ecran YouTube KRSchannel
Sursa foto: captura ecran YouTube KRSchannel

Ai acest aspect în astrogramă? Vezi la ce ar trebui să te aștepți.

Cunoașterea Lunii unei persoane ne oferă o înțelegere mai profundă a ei. Asta înseamnă că avem o perspectivă asupra aspectelor interioare, nevoilor și experiențelor sale. De asemenea, putem obține detalii despre relația sa cu familia, legătura cu mama, experiența copilăriei sale și modul în care gestionează emoțiile.

Kapiel Raaj ne explică felul în care suntem dacă avem Luna în Gemeni în harta natală.

Ce aflăm?

Acest astrolog este de părere că importanța Lunii este una mai mare decât a Soarelui într-o hartă de naștere. Pentru că arată felul în care gândești, capacitatea mentală, dar și modul în care răspunzi la ceea ce ți se întâmplă, în mod emoțional. 

În semnul Gemenilor, Luna devine extrem de interesantă. Cum sunt Gemenii? Au o minte extrem de aventuroasă și sunt un semn intelectual. Astfel, acești nativi vor să absoarbă tot ceea ce îi interesează pe plan intelectual. De asemenea, vorbim despre persoane foarte artistice, care pot fi interesate de scris, de jucat în filme, de roluri de tot felul, editare, marketing. Iar lumea le va spune că nu pot face toate astea, că trebuie să se concentreze doar pe un lucru.

Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Ei bine, spre deosebire de cei cu Lună în Capricorn, în Fecioară sau în Săgetător, care vor și pot să se axeze doar pe un singur domeniu, o persoană cu Luna în Gemeni va fi diferită. Va fi excentrică și va avea o personalitate care le poate îngloba pe toate.

Asta pentru că Gemenii sunt un semn de aer al mișcării, al entuziasmului. Mintea le este într-o mie de părți deodată. Comunicarea la nivel intelectual este foarte importantă pentru acești nativi. Este pusă chiar pe primul loc. Devine o sursa a echilibrului. Să nu uitam nici că Gemenii reprezintă semnul mesagerului, al comunicatorului. Sunt excelenți în a anunța lucruri, se potrivesc meseriilor în PR.

Cu o Lună în Gemeni, probabil că mama ta a avut un spirit antreprenorial sau a avut o influență aparte pe planul comunicării. Vei copia felul în care mama ta vorbea și se purta. Pentru că Mercur, guvernatorul tău, are darul de a imita și de a capta abilitățile altcuiva. 

Maren Altman, astrolog internațional: Cum îți exprimi iubirea în funcție de poziția lui Venus și Marte în astrograma natală

Poți observa că o persoană cu Luna în Gemeni va rămâne tânără, indiferent de trecerea timpului. Are o atitudine copilărească față de viață. Asta nu este un lucru rău, din contră. Sunt tineri pur și simplu! Se bucură precum un copil, indiferent dacă au 15 ani sau 50. Sunt interesanți, distractivi, excentrici acești oameni. Nu ai cum să nu îi iubești. 

Fibrilația atrială asimptomatică este un exemplu de aritmie care uneori evoluează fără o imagine clinică clară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel