Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa foto: captura ecran YouTube KRSchannel
Sursa foto: captura ecran YouTube KRSchannel

Ai acest aspect în astrogramă? Probabil ești curios să afli ce reprezintă.

Știm despre Jupiter că este Marele Benefic și că pe unde trece această planetă, ea aduce expansiune, creștere, abundență, posibilități. Totuși, când Jupiter este retrograd într-o hartă natală, influențele sale sunt modificate serios. Deci, această planetă își va exprima energia într-un mod diferit față de momentele în care este în mers direct într-o hartă.

Atenție, discutăm despre situația în care Jupiter este retrograd în harta ta de naștere, nu când este retrograd în general și se aplică tuturor.

Să începem!

Kapiel Raaj ne spune următoarele, începând cu ceea ce reprezintă Jupiter într-o hartă natală. Ne spune că Jupiter reprezintă înțelepciunea, educația, profesorii, fericirea în ceea ce privește căsnicia. Toate acestea depind și de poziția lui Jupiter.

Când Jupiter este retrograd într-o hartă a nașterii, generează confuzie, în primul rând asupra credinței unei persoane. Pentru că Jupiter simbolizează și religia, spiritualitatea noastră. Dacă ai acest aspect în astrogramă, este posibil să îți pui o mie de întrebări în legătură cu religia pe care o ai. O pui la îndoială des. Dar după ce afli răspunsurile de care ai nevoie, ești convins.

CINCI mituri despre Mercur retrograd. Este sau nu o perioadă complicată în viața noastră?

De asemenea, atunci când Jupiter este retrograd în prima, a cincea sau a noua casă, persoanele acelea au dificultăți când vine vorba de studii. Poate că le vă fi greu să treacă clasa ori să termine un anumit ciclu de studiu, indiferent de domeniu. 

Și finanțele acestor persoane au de suferit, dacă Jupiter este retrograd în harta lor. Mai ales când vorbim despre persoane care au ajuns la vârsta de 20 și ceva de ani. Nu știu să își gestioneze banii la această vârstă, dar între 35 și 50 de ani, își revin și devin adevărați maeștrii ai banilor. 

Jupiter este responsabil și de aducerea unor lideri spirituali în viața ta. Poți să îi găsești, dar ești un pic nesigur și ai nevoie de mai mult timp de analiză.

Când Jupiter și Luna sunt în conjuncție în harta ta natală, este cel mai bun lucru pe care îl poți avea, conform spuselor astrologului. Fiindcă o să ai o minte limpede, o mamă minunată. Dar când Jupiter este retrograd, aduce destul de multă confuzie. 

După o anumită vârstă, mai ales, persoanele cu Jupiter retrograd în hartă vor fi foarte spirituale. 

Poți să vezi și: Venus în Casa a XII-a: afinitatea pentru relații secrete, păstrate departe de ochii lumii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel