AJUTOR de la astre pentru patru zodii. Pot vedea crizele ca pe oportunități de transformare și creștere

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Chiron tranzitează semnul Berbecului până în 2027. Iată ce mesaje sunt pentru următoarele zodii!

Chiron este considerat a fi primul dintr-o nouă clasă astronomică, denumită centauri - acestea sunt corpuri cerești care prezintă caracteristici atât de comete, cât și de asteroizi. Numele său provine de la figura mitologică a lui Chiron, o ființă jumătate om, jumătate cal.

Trebuie să știi că asteroidul Chiron este în tranzit în semnul Berbecului încă din 2019, unde va rămâne până în 2027.

Între iulie și decembrie 2023, Chiron a fost retrograd în acest semn. Așadar, am fost nevoiți să ne confruntăm cu o rană pe care noi am creat-o sau la care nu renunțăm. Acum, se află în mers direct în Berbec, până pe 26 iulie.

Ce mai știm despre Chiron? A fost descoperit în anul 1977. Astrologii sunt de părere că, oriunde se află în harta ta natală, nu vine singur, ci însoțit de lecții pe care trebuie să le înveți. Ia în calcul faptul că ai nevoie de eliberare, dar și de un echilibru. Poți să transformi crizele în șanse.

Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment.

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiron se află în mers direct în semnul tău. Ce se întâmplă, de fapt? Îți dă o claritate mai mare, referitoare la încrederea în sine. Știi mai bine cine ești, îți cunoști propriul eu. De asemenea, acest tranzit aduce mai multă lumină asupra felului în care ești perceput și asupra modului în care te exprimi. Iar asta poate să aibă legătură inclusiv cu alegerile pe care le faci în materie de aspect fizic.

Ai puțină grijă, totuși, deoarece Chiron aduce și anumite implicații legate de sănătatea fizica, dar și de cea emoțională. Ai face bine să nu iți faci rău prin intermediul viciilor. Ține cont de propriile tale limite și reacționează mai clar la teama de abandon.

Cine este Chiron în harta ta natală și de ce se spune că este o "rană nevindecată pentru totdeauna"

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Chiron și-a încheiat în decembrie 2023 retrogradarea în Casa a zecea, a carierei și a statutului. Acum este în mers direct. Acest aspect te ajută să descoperi altă dimensiune în propria carieră și să înveți să acorzi ajutor și celor din jur. De exemplu, dacă te implici în domeniul responsabilității sociale, poți să inițiezi campanii pentru a veni în ajutorul celor în nevoie.

Cum te ajută Chiron în mers direct în Berbec? Oamenii te pot vedea precum un mentor care știe să asculte, dar și să ofere soluții plauzibile celorlalți.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru Balanțe și cei cu ascendent în Balanță, Chiron este în mers direct în Casa a șaptea, care ține de relații. Și știm deja că acest sector te interesează cel mai mult, desigur. Ce poate face Chiron? Te poate îndemna să alegi parteneri cu probleme, doar ca să fugi de propriile probleme. 

Reține următorul lucru: îți vei face extrem de mult rău daca o să încerci să îi vindeci pe acești oameni.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu în ultimul rând, pe tine Chiron retrograd în Casa a patra te-a făcut să ai numeroase provocări legate de familie și de propriul echilibru emoțional. Dar acum, deoarece Chiron se află în mers direct, trebuie să știi că anumite relații din familie îți pot face mai mult rău decât bine. Poți să fii atent și la schimbările care se impun prin locuință.

Citește și: Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel