Cine este Chiron în harta ta natală și de ce se spune că este o "rană nevindecată pentru totdeauna"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Chiron a fost descoperit în 1977 și trebuie să știi că, oriunde se află în harta ta, vine cu lecții de oferit. Trebuie să-ți amintești constant că ai nevoie de echilibru, dar și de eliberare. Orice s-ar întâmpla în viața ta, ai ocazia să transformi crizele în oportunități. Iată ce merită să știi despre Chiron!

 

Știi unde era Chiron în momentul nașterii tale? Citește Efemeride Chiron 1926 - 2045

Chiron este primul dintr-o nouă clasă astronomică, cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi. Acesta a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal.

Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a știut cu adevărat să sufere, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită de hidră și, în cele din urmă, alegând un loc în lumea interlopă pentru a elibera un zeu semen de chinul etern.

Practic, Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut, care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. Durerea ta este poarta spre trezirea ta. În cartea 'Astrology and the Authentic Self', de Dmetra George, scrie că „acreditările vindecătorului cronic sunt cele ale experienței directe din viața reală, spre deosebire de cunoștințele teoretice dobândite în cărți și săli de clasă” și notează că descoperirea centaurului a coincis cu ascensiunea programelor '12 Trepte'.

Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit - pentru tine și poate pentru lume. Trebuie doar să-l înfrunți. Chiron indică ceea ce este necesar să rezolvăm pentru a putea merge mai departe, ca să evoluăm. În harta natală, îți indică trauma și cercul vicios din care trebuie să ieși.

De exemplu, atunci când este în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferința emoțională, doliu emoțional, pierdere și moarte, suferința după moartea cuiva. Chiron în semn de foc aduce probleme de exprimare, angoasă.

În schimb, dacă este plasat în semne de aer, Chiron poate aduce probleme de comunicare, dificultăți în relații și nevoia de a fi acceptat de societate. 

Totodată, se spune că rana lui Chiron în astrograma natală este un element pe care îl descoperim la naștere, dar și în primii doi ani de viață. Această rană nu trebuie neapărat să fie cauzată de un anumit eveniment, ci poate fi o simplă energie adoptată de la părinți sau de la persoanele din jur. Pot fi reacții sau simple asocieri care te-au făcut să te simți nebăgat în seamă, neacceptat sau neiubit. Mai târziu, pot să apară în subconștient aceste tipare.

De câte ori se reactivează o rană, iese la iveală bebelușul care preia controlul. În aceste situații, tendința este să ascunzi anumite comportamente care nu au fost acceptate în copilărie, astfel încât să continui să fii plăcut sau iubit de către cei din jur.

Chiron este o parte din noi diferită de ceea ce considerăm a fi bun și acceptat în lume. Este o frică de a ieși din norme dar și o neacceptare a anumitor părți ale noastre.

În final, este nevoie să înveți să te accepți așa cum alții nu au putut să o facă, pentru a te putea converti din rănit în vindecător. Deși Chiron poate să devină o rană pe care este greu să o vindeci la tine, îi poți ajuta pe alții să se îndrepte.

Îți recomandăm și: Cine este Vesta în harta ta natală și de ce este numită o "bijuterie a astrologiei"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel