Amânări, întârzieri, reevaluări. Ce mai aduce Mercur retrograd și care sunt cele PATRU semne care resimt deja retrogradarea

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la retrogradarea lui Mercur. Mișcarea retrogradă a planetei comunicării și a transporturilor nu este una deloc simplă, căci se va muta din semn de aer în semn de pământ, făcându-ne să reevaluăm serios fiecare detaliu. 

Suntem la a treia retrogradare a lui Mercur în 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. Aceasta se petrece în semnele Fecioară și Balanță. Mercur a întrat în Balanță pe 26 august, va retrograda în acest semn pe 10 septembrie, urmând apoi să se mute în Fecioară pe 23 septembrie. Își va opri retrogradarea pe 2 octombrie, însă efectele se vor simți până pe 29 octombrie, așa că avem ceva timp să ne reevaluăm serios opțiunile. 

Mercur retrograd în Balanță are iz de negociere, discuții, relații, chestiuni care țin de socializare. În momentul în care trece în Fecioară, vorbele au nevoie de substrat, nu mai pot atârna în aer. Detaliile se cer a fi scoase la iveală rând pe rând. 

Dacă în ultima perioadă ați luat o decizie, ei bine, Mercur retrograd s-ar putea să vă arate că este greșită. Va trebui să vă reevaluați relațiile, dar și parteneriatele, să vedeți exact ce și cum și unde și de ce. 

„Nu trebuie să fim forme fără fond” spune astrologul Daniela Simulescu cu privire la întoarcerea lui Mercur din Balanță în Fecioară. Nu trebuie să ne uităm doar la ambalajul frumos, doar la ce anume se vede la suprafață, nu trebuie să spunem „da”, doar ca să fie bine, ci trebuie să scoatem și ce este sub tencuială pentru a putea funcționa mai bine mai departe. Toate lucrurile care se vor întâmpla sunt menite să ne arate ceva ce avem nevoie să corectăm.

Vedem cu Mercur retrograd unde am jucat teatru, unde nu am fost noi înșine, unde nu am fost reali, unde nu am fost autentici. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. 

Dacă în această perioadă de retrogradare primiți un diagnostic, nu îl luați ca atare, ci mai degrabă verificați-l, cereți și a doua părere.

Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Astrologul vă recomandă să aveți grijă la accidente auto, mai ales că și Marte va retrograda. 

Se pare că printre cele mai afectate semne ale acestei retrogradări se vor afla și cei cu marcaj de BERBEC, FECIOARĂ, BALANȚĂ și PEȘTI. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur te va obliga să iei niște decizii legate de relațiile în care te afli. Aduce în viață foști parteneri, prieteni, oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, dar va trebui să te gândești și legat de cei pe care îi ai acum în viața ta. Poți păstra relațiile, dar în alți termeni.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Toate reflectoarele sunt puse asupra ta, dar și asupra banilor pe care îi câștigi. Ești preocupat de a găsi noi resurse sau de a gestiona altfel banii. E posibil să fii mai econom la cumpărături.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Tot ce spui poate fi reinterpretat. E posibil ca toate vorbele tale să fie răstălmăcite. Ai și nevoia aceasta de a vorbi, de a spune, de a scrie. Mercur te va ajuta foarte mult acolo, fie text, blog, jurnal, articol.

Pești/ Ascendent în Pești

Apare nevoia de a mai face un bilanț, în special în sectorul financiar, e cazul să începi să vezi ce te-a făcut să cheltuiești atât. Te gândești la fricile tale, încerci să le privești altfel.

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel