Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de marți?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Există semnificaţie pentru orice în astrologie, iar fiecare zi din an este marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă, la fel este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din cele mai vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn.

Totodată, strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Practic, ce spune despre tine ziua în care te-ai născut?

Se spune că un copil născut într-o zi de marți este plin de har.

Marți: Ziua lui Marte

În mitologia greacă și romană, Marte (sau Ares) este zeul războiului, astfel încât oamenii născuți marți vin cu un spirit de foc, de luptă. Acești oameni sunt curajoși, nerăbdători, energici, activi și determinați să reușească, uneori din greșeală. Bebelușii de marți au o „energie care se simte mai degrabă ca o împingere decât ca o tragere” și se pot simți „ca și când ar avea un destin mai mare de îndeplinit”.

Planeta conducătoare a lui Marte simbolizează un spirit de luptă, o dorință de independență și o obsesie pentru a câștiga. Această planetă masculină de acțiune aduce intensitate oriunde merge.

Copiii născuți marți au personalități puternice și sunt adevărați luptători, luptând fie pentru succes, iubire sau orice altceva şi nu renunță cu ușurință. Copilul de marți este activ, entuziast, energic, curajos, curajos, nerăbdător, uneori prea aprins și distructiv și are o mare dorință de realizat.

Să ne amintim ce semn din zodiac este guvernat de Marte!

Berbecul este condus de Marte. A fi „conducătorul” unui semn înseamnă că planeta guvernatoare și energiile sale sunt influența principală.

Marte este Zeul Războiului și planeta acțiunii și curajului. Berbecul este hotărât și impulsiv, susținut de foc și curaj, făcându-te primul care acceptă o provocare și îi conduce pe alții spre victorie. Marte înseamnă energie, pasiune și auto-pornire, lăsând Berbecului o încredere inerentă, de netăgăduit.

Nu numai că știi că vei face treabă, dar ești sigur că nu există nimeni mai potrivit pentru asta. Acesta este Marte care vorbește.

Berbec, ca prim semn al zodiacului, ești cel mai mare "copil" din această familie. Tu stabilești ritmul în timp ce restul lumii joacă. Forța ta te duce acolo unde trebuie să ajungi. Pur și simplu, ești un războinic. Nu numai că știi că vei face treabă, dar ești sigur că nu există nimeni mai potrivit pentru asta. Acesta este Marte care vorbește.

Dacă știi unde este poziționată Planeta Marte în astrograma ta, vei găsi explicații clare asupra modului în care acționezi si vei înțelege mai bine de ce anume ai nevoie, ca să rămâi motivat.

Marte poate petrece mai mult timp într-un semn, mai ales dacă retrogradează. Marte arată partea masculină, acțiunea, felul în care ne luptăm, dar și senzualitatea și sexualitatea.  Este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea.

Îți recomandăm să citești și articolul: Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de luni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel