Anul Nou Chinezesc: "Oamenii plătesc sume IMENSE pentru asta în fiecare an. Funcţionează"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
(sursa foto: Pexels)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pexels)

"E pur şi simplu începutul unui Nou An, dar oricine care a avut legătură cu astrologia, înţelege că începutul Anului Nou înseamnă nişte influenţe energetice noi care pot să ne aducă unele oportunităţi, unele uşi se deschid, altele se închid", a explicat Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză. Iată câteva detalii neştiute despre cum este privită această sărbătoare:

Este vorba de cum putem să ne adaptăm mai bine la ce vine spre noi. Adaptarea contează. Dacă înţelegem fluxul de energie, putem să înţelegem ce putem face.

Cum se celebrează Anul Nou Chinezesc

Am avut şansa să fiu la festivităţile de Anul Nou din Malaezia. Este un eveniment extrem de amplu. Cum e la noi Crăciunul şi Anul Nou la un loc, aşa este pentru ei tot ce înseamnă Anul Nou Chinezesc.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc. Cum îţi interpretezi harta natală? Semnificaţia pe care o poartă data şi ora naşterii tale

Punctez un lucru: Anul Nou variază de la un an la altul, este a doua Lună Nouă din an. În schimb, partea de astrologie care se raportează la data naşterii, se foloseşte de Anul Nou solar, care începe întotdeauna pe 3-4 februarie. Este o bucurie, intrăm într-un nou ciclu, dar acest sistem lunar nu e folosit de experţi. De obicei, este folosit cel solar.

Experienţa a fost extraordinară.

Cum este folosită astrologia chineză în afaceri

Nu numai poporul de rând se implică. Există şi oameni de afaceri foarte calculaţi, dar care au proprii lor angajaţi, consultanţi care le dau sfaturi ce să facă, cum să facă.

Am observat că sunt şi la noi oameni interesaţi de asta şi care au testat şi au văzut beneficiile. De exemplu, când ai o firmă şi vrei să recrutezi oameni, e un întreg proces. Vrei să te asiguri nu doar de abilităţile oamenilor, ci şi de faptul că se potriveşte în echipă, că are un caracter ok, că nu a înflorit CV-ul. 

Citeşte şi: Astrologie chineză. Semnul TIGRULUI în harta natală: Personalitate, semnificaţie

Astrologia chineză poate fi folosită foarte bine la recrutare, pentru oameni care vor să îşi crească firma sau dacă e vorba de colaborări. Vrei să ştii că partenerul/a de afaceri va avea o dinamică bună cu tine.

Aceşti oameni nu se roagă, nu spun 'sper să fie bine', ci apelează la un specialist de metafizică chineză şi spune data naşterii omului şi întreabă dacă este ok să colaboreze cu el, dacă poate avea încredere în el. Şi sumele pe care le plătesc oamenii pentru aceste date sunt imense pentru că se demonstrează faptul că funcţionează.

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Octavian Sbârnă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel