Anunțuri importante pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Ne apropiem de staționarea lui Saturn în Pești. 

Pe 7 martie, Saturn a intrat în semnul Peștilor. Și-a început retrogradarea pe 17 iunie și își va relua mersul direct pe 4 noiembrie. Până atunci, unele dintre zodii vor trece prin zile mai grele. Cumva decisive pentru următorii doi-trei ani din viețile lor. Retrogradarea lui Saturn le-a oferit numeroase lecții, iar acum trebuie să arate că le-au învățat și că nu vor mai repeta greșeli. 

Trebuie să-ți amintim de planeta Saturn. Aceasta este văzută că un "băiat rău" al astrologiei, sau ca un profesor exigent și dur. Ce vrea Saturn? Autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism și nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate.

Îi place să pună blocaje și să ne ofere limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. 

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi. Că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. 

Peștii reprezintă și apă, viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Saturn în Pești va acționa ca un baraj, la propriu sau la figurat. 

Pești/Ascendent în Pești

Tu ești cel mai afectat de acest tranzit al lui Saturn, fie direct sau retrograd. Cert este că, din iunie încoace, cu siguranță te-ai lovit de unele evenimente care au părut nedrepte în momentele respective, dar care ți-au setat un nou drum, unul mult mai apropiat de cine ești cu adevărat. Sănătatea va fi în continuare vizată, așa că ai face bine să te îngrijești de ea. Să nu te culci pe o ureche. Saturn nu ține cont de vârstă, afecțiuni deja existente sau de tendințele obsesiv-compulsive. De asemenea, va trebui să îți faci curățenie în anturaj și în obiceiurile vicioase. Pe scurt, Saturn te maturizează, te călește din punct de vedere emoțional, și te obligă, nu în cel mai plăcut mod, să accepți că ești muritor și că ai limite. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din martie încoace, raportarea la relațiile afective s-a schimbat. Iar, din iunie, cu siguranță ți-ai dat seama că este despre tine și nu despre celălalt. Că faci ce faci și tot către persoane cu probleme te duci. Și că te lași influențat de către chimia fizică, atracția de moment sau tendințele pasiv-agresive. Saturn tranzitează casa a șaptea a relațiilor și te va confrunta cu o serie de scenarii. Blochează relațiile care nu sunt autentice, te face să vrei să rămâi singur sau aduce blazarea în relațiile vechi. Sau partenerul trece prin momente grele și trebuie să fii alături de el. Ai face bine să accepți că viața nu este doar despre pasiune și fluturași în stomac. 

Citește și Transformări radicale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În martie, Saturn a intrat în casa a zecea, a carierei și a statutului. Cumva, acest tranzit, direct sau retrograd, influențează toată viața. Pentru că te obligă să devii mai responsabil, mai asumat și mai serios. Fie un nou loc de muncă, o familie, o casă. Toate acestea nu vor fi obținute ca până acum. Saturn zice așa: trece timpul, așa că nu mai este cazul să visezi. Sau să crezi că poți schimba într-o clipită ce nu îți convine. Ori, se poate să te trezești dintr-o dată cu mai multe responsabilități la actualul loc de muncă și vei fi conștient, sau surprins, de cât poți să duci. Din 4 noiembrie, când își va relua mersul direct, vei avea ocazia să îi mulțumești pentru noua viață. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din martie, Saturn a început să tranziteze casa a patra, care are mai multe implicații. Se referă la casa în care locuiești, familia cu care te naști și la fundația pe care ți-o creezi. Dar, totul pleacă de la acasă-ul interior. Și lui Saturn îi plac lecțiile dure. Ca să te facă să îți construiești alte rădăcini. Cum ar fi îmbolnăvirea unei persoane apropiate din familie, probleme imobiliare, asumarea responsabilității pentru cineva drag. Poate că te-ai mutat într-o casă nouă, dar ești nevoit să faci modificări care te seacă de energie. Dacă ai făcut un copil, este posibil să apară discuții sau probleme în relația cu familia și rudele. Saturn te învață să prioritizezi și să echilibrezi relațiile, chiar dacă vine la pachet cu o vulnerabilitate serioasă. 

Îți recomandăm și Întoarcerea lui Saturn, la 29 de ani: de ce este un moment important în viața oricui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel