Armonizarea vieții profesionale și personale. Cum sunt influențați Taurii de Nodul Sud în Balanță, până în 2025?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Este necesar ca Taurii să găsească un echilibru între muncă și sinele lor.

La 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025.

O mică mențiune: discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală.

Din decembrie 2021, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au avut parte de ele. Ei bine, din 12 iulie, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) au primit ștafeta.

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Ce Înseamnă Să Te Naști în Zodia Taur

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

La acești nativi, Nodul Sud se găsește în Casa a 6-a, în timp ce Nodul Nord se află în Casa a 12-a. Ce presupune această configurație astrală? Ei bine, ea indică influențe semnificative asupra domeniului muncii și al sănătății, care pot fi prezente până în 2025.

Să înțelegem mai bine următoarele aspecte. Casa a 6-a pune accentul pe chestiuni precum excesul de zel, rutina, munca intensă și obiceiuri neobișnuite sau exagerate. Aici, pot să apară unele dezechilibre.

Schimbările sunt iminente! Cum îi va influența Nodul Sud în Balanță pe nativii Capricorn, până în 2025?

De asemenea, acest lucru poate afecta atât sfera profesională, cât și cea a sănătății. Fiind sub influența arhetipului Balanței, nativul născut în semnul Taurului sau cel cu ascendent în Taur va dori să se bucure de aprobarea celor din jur. Cu alte cuvinte, va încerca să mulțumească pe toată lumea, ceea ce poate duce la frustrări pe plan personal.

Cu Nodul Nord în Casa a 12-a, ar fi bine să se facă o introspecție și să se renunțe la stresul zilnic. Atât cât este posibil, cu pași mici.

Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Taurului în căutarea relației ideale

Este important să lași deoparte tendința de a da vina pe alții și să te concentrezi asupra propriei stări de bine. Acest lucru te va ajuta mult în următorii doi ani.

Curățenia interioară și timpul petrecut cu tine însuți sunt esențiale pentru a evita consecințele negative asupra sănătății și a stării tale mentale.

Încearcă să te orientezi către Nodul Nord din Casa a 12-a și să renunți la presiunea de a-i mulțumi pe toți, fiindcă nu va fi posibil. Mai degrabă, îndreaptă-ți atenția către îmbunătățirea propriului echilibru interior. 

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă să limităm consumul de sare la 5 grame pe zi, deoarece consumul excesiv este asociat cu un risc crescut de apariție a hipertensiunii arteriale și a complicațiilor cardiovasculare asociate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel