Schimbările sunt iminente! Cum îi va influența Nodul Sud în Balanță pe nativii Capricorn, până în 2025?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daca ești Capricorn sau ai ascendent în acest semn, iată la ce trebuie să fii atent cu Nodul Sud în Balanță.

Pe 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025.

Cei care au marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au primit ștafeta!

Ce sunt Nodurile Lunare? Ei bine, acestea reprezintă punctele de intersecție între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. Noi discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 până acum. Iar Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta după ce ne construim identitatea proprie. 

Astfel, Nodul Nord reprezintă destinul sau sensul nostru în viață. Din perspectiva Danielei Simulescu, însă, cel mai important este Nodul Sud. Da, veţi găsi că înseamnă karma, vieţi trecute, pedepse din trecut. Dar lucrurile nu trebuie privite astfel.

Previziuni Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Nodul Sud se află în Casa a 10-a. Aceasta este asociată cu cariera și cu statutul profesional.

Cuspida sau granița Casei a zecea mai este denumită și Mijlocul Cerului. Așadar, Mijlocul Cerului tău este locul astrologic care ne spune scopul ideal, cariera și destinul pe care îl ai.

Aceasta pare să fie o sferă a vieții pentru care o acorzi o importanță deosebită.

În același timp, Nodul Nord este în Casa a 4-a si se concentrează pe aspecte precum familie, confort, gospodărie, echilibru și refugiu interior.

Ce culoare norocoasă are Capricornul dar și ce trebuie să evite?

Deci, până la începutul anului 2025, se pare că vei experimenta evenimente extreme legate de Casa a 10-a. Fie că îți dorești să avansezi în carieră sau să renunți la o anumită direcție, schimbările sunt iminente. Având un Nod Sud în această casă, fie în harta natală sau în tranzit, ar fi bine să-ți îndrepți atenția către casa opusă, pentru a obține un echilibru, fără a fugi de responsabilitățile profesionale.

În ceea ce privește Nodul Nord în Casa a 4-a, este indicat să-ți creezi un spațiu personal, fie o cameră sau o casă, pentru a te bucura de un sentiment de apartenență. Apartenența poate fi față de vecini, față de o comunitate. De fapt, tu ai nevoie să stai acasă, să gătești, să stai cu familia. 

Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Capricornului în căutarea relației ideale

Pana în 2025, ar trebui să acorzi mai multă atenție aspectelor casnice, în paralel cu cariera ta. Acest echilibru aparent paradoxal ar putea aduce beneficii semnificative și ar putea restabili controlul asupra vieții tale.

Nu este vorba despre aspecte neplăcute în carieră, ci despre necesitatea de a găsi un echilibru, pentru a gestiona mai bine situația.

Poți să vezi și: "Expune-te oamenilor, fă-ți prieteni!" Previziuni până în 2025 cu Nodul Sud în Balanță pentru zodia Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel