Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Capricornului în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt dorințele secrete ale Capricornului într-o relație de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curaj să le spună.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ei bine, Capricornii vor un lucru cert! Își doresc neapărat să fie apreciați pentru inteligența lor, dar și pentru modul de a gândi și de a vedea lumea, în ansamblul ei. De asemenea, au nevoie de un partener care să le asculte ideile și alături de care să poată să așeze niște cărămizi în evoluția materială, dar și spirituală a lor.

Care este secretul unui astfel de nativ? Își dorește, dacă ar fi posibil, ca partenerul să îi dea mereu dreptate! Poate chiar și atunci când nu are. Și să înțeleagă că ei, Capricornii, au mereu soluții chiar și la cele mai aprige probleme.

Cum se manifestă Venus în Capricorn?

Cum îi putem caracteriza pe nativii născuți cu Venus în semnul Capricornului? Ca pe niște persoane extrem de prudente, dar și ambițioase, în special din punct de vedere material. Să nu uităm că Venus are o mare legătură și cu banii, cu modul nostru de a cheltui.

De altfel, aceste persoane își doresc să ajungă departe, iar astrele îi ajută în acest sens și le oferă sprijin. În completarea acestor lucruri, sunt mereu în căutarea unui partener pe care să-l poată duce oriunde își doresc.

Totodată, putem să afirmăm faptul că nativii cu Venus în Capricorn sunt destul de nerăbdători. Când se aduc în discuție relațiile, și-ar dori să sară peste faza de flirt, urmărire și incertitudine de la începutul unei relații. În consecință, ar vrea să vadă doar rezultatul final și dacă se poate, să scape de micile neplăceri pe care le aduc uneori întâlnirile de tot felul.

Nativii cu Venus în Capricorn sunt planificatori exacți, indiferent dacă este vorba despre viață sau dragoste. Dacă nu te încadrezi în planurile lor de viitor, nici nu stau la discuții cu tine. Vor să vadă că se pot baza pe tine și nu caută o văpaie care se stinge imediat. Deci, putem să spunem că sunt serioși la acest capitol. Poate prea serioși. 

Este foarte adevărat și că unele persoane se pot simți intimidate de cei cu Venus în Capricorn. Însă, alții pot fi atrași, chiar dacă la suprafață, există o aură rece și calmă, comparabilă cu cea a unui ghețar. Ce trebuie să mai știi despre nativii cu acest semn al lui Venus? Nu sunt bârfitori, au grijă ce, cum și când spun, așa că sunt parteneri pe care îi poți prezența cu încredere familiei. Nu vor să se facă vreodată de râs nici față de ei înșiși, nici față de ceilalți.

Nu în ultimul rând, le place să aibă bani puși deoparte, dar nu sunt cei mai romantici și pasionali parteneri. Să nu uităm că vor să inspire încredere și că sunt, de asemenea, parteneri foarte loiali. Și cel mai important, te poți baza pe cei cu Venus în Capricorn, de fiecare dată. Indiferent dacă vrei să stai la o simplă discuție cu ei sau dacă ai nevoie de ceva serios din partea lor. Ai pe umărul cui să plângi, așa că stai liniștit.

Îți recomandăm să vezi și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Săgetătorului în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel