Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Săgetătorului în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Care sunt dorințele secrete ale Săgetătorului în ceea ce privește relația de cuplu? Află, din acest articol!

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curajul să le spună.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ce știm despre această zodie?

Pe 22 noiembrie începe Zodia Săgetător, a 9-a zodie din zodiacul clasic european (care cuprinde 12 zodii) şi se încheie pe 21 decembrie.

Simbolul Săgetătorului este Arcaşul, reprezentat de figura, binecunoscută în mitologie, a centaurului, o fiinţă jumătate om, jumătate cal. Centaurul ilustrează natura duală a nativului din Săgetător: cea animală, instinctuală, dornică de libertate, dar încadrată ritmurilor naturale ale naturii şi partea umană, cea care poartă de fapt emblema zodiei (tipurile elevate sunt cele care definesc sensul spiritual al unei zodii).

De asemenea, zodia Săgetător este o zodie masculină de foc, guvernată de planeta Jupiter, care conferă nativilor înţelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism, un puternic spirit filosofic, demnitate şi noroc. Săgetătorul este simbolul hibernării naturii, al evoluţiei intelectuale şi spirituale a omului, simbolul libertăţii depline.

Asocierea cu planeta Jupiter îl face pe Săgetător să fie considerat filosoful zodiacului. Pe de altă parte, Jupiter fiind considerat ca deschizător al marilor oportunităţii, se spune despre nativ că este cel care păşeşte în viaţă cu un "start norocos".

Mai mult, cei născuţi în această perioadă zodiacală sunt atraşi de valorile înalte, profund morale şi sunt convinşi că oamenii îşi pot depăşi condiţia prin educaţie. Sunt deschişi spre studiu. A învăţa constituie pentru nativi o preocupare continuă.

Nativii au un talent organizatoric remarcabil. Sunt de neclintit în principiile fundamentale, care sunt adevărul şi dreptatea. Sunt luptători cinstiţi, care iubesc sportul şi natura, mărinimoşi faţă de sine şi faţă de ceilalţi.

Cum se manifestă Venus în Săgetător?

Cum sunt cei cu Venus în semnul Săgetătorului? Foarte atrăgători! Dar și distractivi, calzi și plini de viață. Oamenii cu acest semn al lui Venus sunt dornici să creeze legături noi. Și nu le este prea greu să le facă, fiindcă ceilalți vin cu ușurință spre ei. În ceea ce privește relațiile, cei cu Venus în Săgetător au nevoie de multă libertate din partea unui partener, așa că uneori le vine greu să intre în legături serioase.

Totodată, aceste persoane tind să devină ușor neliniștite și pot să dispară foarte rapid dintr-un cuplu dacă se simt criticate, sufocate sau neînțelese. Își doresc pe cineva care să le inspire și se țin departe de legăturile banale.

Totodată, ca să ai casă bună cu un astfel de nativ, nu-i tăia aripile și fii un adevărat susținător al ideilor sale mărețe. Acești oameni vor să exploreze lumea și sunt idealiști. Au nevoie de un partener care iubește la rândul lui libertatea. Cert este că nu te vei plictisi lângă ei, ba chiar vei fi provocat în mod constant.

Îți recomandăm să citești și acest articol: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Scorpionului în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel