Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Scorpionului în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Care sunt dorințele nativului Scorpionului în ceea ce privește relația de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curajul să le spună.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ce știm despre nativii Scorpion?

Ei bine, aceștia sunt mereu speriați de faptul că ar putea fi trădați. În consecință, sunt extrem de suspicioși, iar dorința lor secretă cu privire la partenerul de cuplu este ca acesta să nu îi înșele, să nu îi trădeze.

Scorpionii vor face în așa fel încât să își manipuleze partenerul, însă toate demersurile lor vin din teamă. Își vor dori de-a pururi pe cineva în care să aibă încredere, pe care să se poată baza mereu, orice greșeli ar face.

Cum se manifestă Venus în Scorpion?

Cum sunt nativii cu Venus în Scorpion? Persoanele care au în hartă semnul lui Venus în Scorpion sunt, fără doar și poate, atrăgători peste măsură! De altfel, reușesc să îi ademenească ușor pe cei din jur, iar în relații, se bazează întotdeauna pe intensitate. Au acel ceva magnetic, care atrage.

Mai mult, dacă o persoană le atrage atenția acestor nativi cu Venus în Scorpion, vor demonstra că o place prin vorbe, dar mai ales, prin fapte. Sunt nativi șarmanți iar cei "vânați" greu vor scăpa din mrejele lor.

Totodată, vorbim despre nativi foarte interesați de intimitate, pe care pun mare accent în legăturile amoroase. Deci, dacă le ești pe plac, vor ține la tine din toată inima. Când iubesc o persoană, vor să știe absolut totul despre ea.

Nu trebuie să le ascunzi nimic acestor persoane, pentru că nu le va pica deloc bine și nu vor mai avea încredere în ține. Este lesne de înțeles faptul că discutăm și despre nativi foarte geloși într-o relație, fapt mai greu acceptat de cei din jur, cărora uneori li se pare prea mult. De asemenea, pot să fie și posesivi, dar și tăioși în replici. Sau cu adevărat provocatori.

Trebuie să punem accent și pe calitățile acestor persoane, care pot fi foarte loiali. Nu se joacă așa ușor cu sentimentele tale, așa că nu te teme. Nu te trădează, mai ales că nu le place să fie trădați. 

Vor să petreacă timpul alături de tine, așa că, dacă nu îți dorești o relație plictisitoare, este un partener grozav pentru tine.

Poți să vezi și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Balanței în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel