"Expune-te oamenilor, fă-ți prieteni!" Previziuni până în 2025 cu Nodul Sud în Balanță pentru zodia Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

La ce să se aștepte Gemenii, cu Nodul Sud în Balanță? Avem previziuni pentru acest semn de aer.

Pe 12 iulie anul trecut, Nodul Sud a intrat în Balanță, iar Nodul Nord s-a mutat în Berbec.

Din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, avem atenția spre relații. Spre identitatea de sine.

Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie 2023, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care au primit ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre.

Ce aduce acest tranzit pentru nativii Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni?

La acești nativi, Nodul Sud se află în Casa a 5-a. Prin urmare, există tendința de a manifesta o atitudine mai egoistă sau egocentrică. Totodată, Nodul Nord este în Casa a 11-a. Astfel, recomandarea este să nu te dedici doar propriilor interese, ci să cauți conexiuni cu ceilalți oameni, care împărtășesc aceleași aspirații ca tine.

Dezechilibre pe zona de sănătate cu Nodul Sud în Balanță. La ce să se aștepte protagoniștii acestui tranzit?*

Cu alte cuvinte, este esențial să realizezi că nu ești centrul universului și că nu totul se învârte în jurul tău.

Mulți dintre acești nativi pot întâmpina provocări legate de copii sau anumite probleme complicate cu cei mici. De exemplu, cei care își doresc un copil ar putea descoperi că lucrurile nu evoluează la fel de rapid pe cât și-ar dori.

Dacă deja au copii și se gândesc la divorț, această tranzitare a Nodurilor le poate aduce la suprafață situații tensionate nativilor Gemeni.

Cu toate acestea, ce spune Nodul Nord în Casa a 11-a? Îi îndeamnă pe Gemeni la formarea de planuri pentru viitor și la acțiuni imediate. Este încurajată schimbarea și renunțarea la stagnare. În plus, sugerează implicarea în comunități, grupuri sau forumuri, pentru a învăța și a interacționa cu alții.

Ești încurajat să te expui oamenilor, să creezi prietenii și să iți dai seama că nu trebuie să te axezi doar pe propria persoană. Atenția ta trebuie să fie împărțită. Gândește-te, de fiecare dată, că mai sunt și alți oameni în jurul tău cărora merită să le acorzi importanță.

Poți să te lași inspirat și de: Astrele te vor mai retras! Zodia care este încurajată să petreacă mai mult timp în culise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel