Astrele te vor mai retras! Zodia care este încurajată să petreacă mai mult timp în culise

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce nativi din zodiac au nevoie de o reconfigurare? Vor primi daruri, dar și provocări de la astre.

Ești zodia Gemeni sau ai ascendent în Gemeni? Probabil vrei să afli ce îți rezervă astrele în 2024.

Ce tranzite merită să avem în vedere?

Jupiter traversează Casa a 12-a până pe 26 mai. Ce înseamnă asta? Este o perioadă în care vă veți retrage și vă veți concentra pe aspectele interioare ale vieții.

Astrele vor să rămâneți în umbră, să vă dedicați celor dragi și să vă canalizați resursele, cum ar fi timpul, banii și energia, pentru binele lor.

În plus, veți deveni conștienți de importanța unor practici spirituale și a ritualurilor.

Zodia care are un simț al umorului extraordinar. Ghicești despre cine este vorba?

După 26 mai, totul se schimbă! Jupiter, cunoscut și sub numele de Marele Benefic, începe tranzitul prin semnul vostru. Acest eveniment vă va aduce o doză semnificativă de încredere și optimism si vă determină să căutați prospețime în toate aspectele vieții.

Întâlnirile cu oamenii potriviți la momentele potrivite vor juca un rol important.

Veți simți că puteți cere mai mult de la viață, fie că este vorba de un nou loc de muncă, o familie, o casă nouă sau o formă de învățământ diferită, menită să vă lărgească orizonturile. Totuși, atenție la capcanele pe care le poate aduce Jupiter, fiindcă vă poate provoca să promiteți mai mult decât puteți duce.

De asemenea, în perioada 29 iunie-15 noiembrie, Saturn, Lordul Karmei sau planeta responsabilității, va fi retrogradă în Casa a zecea. Acest aspect vă va aduce responsabilități suplimentare, fie în relația cu părinții, copiii sau un alt loc de muncă.

Provocări în zona relațională pentru o zodie de FOC. Ce îi așteaptă pe următorii nativi?

Unii dintre voi pot simți nevoia unei schimbări în carieră sau pot avea de-a face cu șefi mai autoritari, ceea ce poate genera frustrări. Cu toate acestea, în ciuda provocărilor, veți avea oportunitatea să evoluați, în special în momentele tensionate.

Una dintre temele lui 2024 este: dacă nu îți găsești locul, mută-te.

Rețineți că, dacă v-ați ales un drum profesional autentic, Saturn va aduce recompense și recunoaștere pentru eforturile depuse. În caz contrar, puteți fi nevoiți să reconstruiți temelii noi. Să începeți de la zero.

Ultima retrogradare a lui Mercur, din perioada 26 noiembrie-15 decembrie, va avea loc în casa relațiilor. Asta presupune provocări serioase în sfera amoroasă la final de an. Puțină grijă nu strică!

Grija faţă de propria inimă porneşte de la adoptarea unor obiceiuri de viaţă sănătoase, la îndemâna oricui, pentru care este nevoie de ambiţie, consecvenţă şi determinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel