Provocări în zona relațională pentru o zodie de FOC. Ce îi așteaptă pe următorii nativi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pentru acest semn din zodiac, 2024 este un an cu diferite provocări în sfera relațională. Totuși, vorbim despre o perioadă foarte importantă din punct de vedere profesional.

Ești zodia Leu sau ai ascendent în Leu? Probabil dorești să afli ce îțî rezervă astrele în acest an.

2024 vine pentru tine cu o multitudine de promisiuni. Însă, după cum iți aminteam de fiecare dată, chiar dacă Universul îți dă, nu îți bagă și în traistă.

În primul rând, o să fii nevoit (să înveți) să vezi jumătatea plină a paharului. Și, mai presus de orice, să nu te mai victimizezi.

Despre ce tranzite importante putem discuta?

Planeta oportunităților, Jupiter, este cea care o să stea până la data de 26 mai în Casa carierei și a autorității. Astfel, o să ai numeroase șanse pe partea profesională. Acest lucru te poate ajuta fie să iți găsești un job mai bun, fie să fii avansat în cadrul companiei la care lucrezi.

Sau, de ce nu, poți să primești un premiu în urma unei reușite pe plan profesional.

Mai mult, conjuncția dintre Jupiter și Uranus din data de 21 aprilie ar putea aduce o schimbare semnificativă în preferințele tale. Mesajul acestui eveniment este clar: stagnarea în vechile obiceiuri te poate ține într-un cadru învechit și te poate face să te simți ca o victimă.

Această conjuncție are potențialul de a zgudui unele dintre convingerile tale de viață, dar nu ar trebui să te alarmezi prea tare. Dacă ai amânat realizarea propriului proiect, trecerea la statutul de liber profesionist sau adoptarea inovației, acesta ar fi momentul perfect să o faci!

Filosofia Leului: Regalitatea și Măreția în Inimile Noastre

Începând cu data de 26 mai și până la sfârșitul anului 2024, Jupiter va trece prin casa a unsprezecea, legată de  planurile pentru viitorul apropiat. Se pare că abia în a doua jumătate a anului vei începe să vezi roadele eforturilor tale.

Astrele îți recomandă să te implici mai mult în lume, să te alături unor comunități noi, să explorezi cercuri sociale diferite, să te implici în cauze sociale și să faci voluntariat.

De asemenea, ar fi benefic să fii mai prezent în viața prietenilor tăi, deoarece vei primi invitații la evenimente importante pentru aceștia.

În plus, vei avea parte de sprijin din partea unor protectori, mentori și persoane influente care să te inspire și să te motiveze.

Retrogradarea lui Saturn în casa a 8-a, între 29 iunie și 15 noiembrie, îți va oferi oportunitatea de a învăța în mod serios cum să gestionezi resursele, fie ele financiare, de timp sau de energie. Este un moment propice pentru a evalua și a îmbunătăți securitatea ta financiară pe termen lung și pentru a rezolva aspecte legate de datorii.

Pe 20 noiembrie, Pluto va intra definitiv în casa a șaptea, legată de relații. Aceasta aduce schimbări radicale în atitudinea ta față de cei apropiați, în special față de persoana iubită. Te vei confrunta cu lupte de putere și tendințe extremiste, dar și cu descătușarea unor tensiuni eliberatoare. În schimb, Pluto promite autenticitate în relațiile tale.

Ce ne recomandă specialiștii legat de scăderea tensiunii arteriale? Citește articolul complet aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel