Dezechilibre pe zona de sănătate cu Nodul Sud în Balanță. La ce să se aștepte protagoniștii acestui tranzit?*

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Balanță? Iată previziunile valabile până în ianuarie 2025!

La 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, unde vor rămâne până la început de 2025. La ce trebuie să fie atenți cei născuți în semnul Balanței și cei cu ascendent în Balanță?

Nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au primit ștafeta, pe care o vor avea până la finalul lunii ianuarie din 2025. 

Cum Nodul Sud se află acum în Balanță, acest lucru ne obligă să găsim și să păstram un echilibru în relațiile noastre, dar doar după ce ne construim propria identitate.

Nodul Nord este sensul pe care îl avem în viață, deși astrologul Daniela Simulescu ne spunea să ne gândim la Nodul Sud ca fiind cel mai important în harta natală, fiindcă reprezintă tot ceea ce preluăm din spate, de la ai noștri.

Nodul Nord ar putea fi precum o gară în care ne oprim spre destinația noastră, iar Nodul Sud poate fi privit ca o valiză. Mai mult, astrologul ne amintește că Nodul Sud nu trebuie echivalat cu o pedeapsă pe care ne-o oferă astrele.

Ce este important, în acest caz? Să învățam cum să echilibrăm aceste Noduri.

Ce înseamnă dacă ai Nodul Sud în Scorpion?

Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Balanță și cei cu ascendent în Balanță?

Evident, tu ai Nodul Nord în Casa I. Așadar, discutăm despre potențiale dezechilibre în sfera sănătății.

Parcă te simți pierdut si îți dorești îndreptată atenția exclusiv asupra ta. Vei intra într-o perioadă în care trebuie să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare cu ceilalți, chiar dacă unele aspecte ale persoanelor din jurul tău nu îți sunt pe plac.

Până la începutul anului 2025, ar fi de preferat să consulți partenerul, părinții, dar și să iei în considerare perspectivele profesionale sau de afaceri înainte de a lua decizii majore. Odată cu schimbarea poziției Nodurilor, este important să discuți și să te consulți cu cei din jur.

Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Berbec? Previziuni valabile până în ianuarie 2025

Cu alte cuvinte, evită să iei decizii pe cont propriu și să acționezi de unul singur. În cazul unor probleme de sănătate, nu căuta răspunsuri pe internet și nu încerca diverse tratamente fără a consulta un medic. În schimb, caută întotdeauna sfaturile unui specialist, singura persoană abilitată să îți ofere sfaturi.

Fii deschis colaborării cu ceilalți, cere sfaturi când este necesar. Această abordare este esențială. De obicei, ai tendința de a lua decizii fără consultarea altora sau, dimpotrivă, de a te supune în totalitate opiniilor celor din jur. Echilibrul este cheia - ascultă-ți propria voce, dar și pe a celorlalți, pentru a lua decizii înțelepte.

Sănătatea este o prioritate! Ai putea fi interesat și de: 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel