Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Berbec? Previziuni valabile până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa foto: pixabay.com

Pe 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în luna ianuarie a anului 2025. Iată la ce trebuie să fie atenți cei născuți în semnul Berbecului și cei cu ascendent în Berbec.

Să ne reamintim un lucru. Din 12 iulie, cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au primit ștafeta, pe care o vor avea până la finalul lunii ianuarie din 2025. 

Cum Nodul Sud se află acum în Balanță, până în ianuarie 2025, acest lucru ne obligă să găsim și să păstram un echilibru în relațiile noastre, dar doar după ce ne construim propria identitate.

Nodul Nord este sensul pe care îl avem în viață, deși astrologul Daniela Simulescu ne îndemna să ne gândim la Nodul Sud ca fiind cel mai important în astrograma natală, deoarece reprezintă tot ceea ce preluăm din spate, de la ai noștri.

Putem privi lucrurile și din următoarea perspectivă. Nodul Nord ar putea fi precum o gară în care ne oprim spre destinația noastră, iar Nodul Sud poate fi privit ca o valiză. De asemenea, astrologul ne amintește că Nodul Sud nu trebuie echivalat cu o pedeapsă pe care ne-o oferă astrele.

Ce este important, de fapt? Să învățam să echilibrăm aceste Noduri.

Ai în vedere și: Nodurile din harta ta natală spun o "poveste despre soartă și destin"

Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Berbec și cei cu ascendent în Berbec?

La tine, un lucru este cert. Nodul Sud este localizat în Casa a 7-a în astrogramă, adică în zona relațiilor. Deci, relația va fi un aspect crucial. O să analizezi atent comportamentul și acțiunile partenerului de viață. Totuși, această atenție excesivă la relație va afecta toate parteneriatele, fie că sunt de natură afectivă sau profesională.

În plus, Nodul Nord te avertizează că relația ta nu va evolua pozitiv până când nu-ți îndrepți atenția către tine însuți. Tendința ta de a te concentra asupra celorlalți și de a-i consulta cu privire la deciziile tale generează un dezechilibru. Este important să reții că nu întotdeauna sfaturile lor sunt cele corecte.

Cu Nodul Sud în Casa a 7-a, mai ales în contextul acestui tranzit, ascultarea părerilor celorlalți nu va aduce prea multe beneficii. Chiar dacă este tentant să ceri sfaturi, ar trebui să fii conștient că aceasta nu este o soluție eficientă.

Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Până în 2025, se prefigurează un dezechilibru în zona relațională a vieții tale. Este important să nu cazi în capcana gândirii negative, ci să-ți amintești că ai liberul arbitru asupra propriei tale vieți.

Evită să te fixezi pe ideea că relațiile tale nu funcționează. În schimb, concentrează-te asupra propriei tale dezvoltări. Este crucial să-ți clarifici valorile, principiile și modul în care te implici într-o relație. Dacă nu știi cine ești atunci când intri într-o relație, aceasta nu va avea șanse de reușită. Până în 2025, astfel de situații pot continua să apară.

Aceste aspecte dezechilibrate nu trebuie să fie motive de frustrare față de ceilalți, ci mai degrabă să te determine să reflectezi. Este esențial să știi ce îți dorești de la viață, să-ți cunoști identitatea și să stabilești clar obiectivele pe care le ai.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel