Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Berbec? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Berbec/Ascendent în Berbec FEBRUARIE 2024

În primele două săptămâni ale lunii, Marte, guvernatorul tău, este în casa a 10-a în semnul Capricornului. Cariera este pe primul loc. Vei dori să crești, să avansezi, să promovezi, având o ambiție sporită. Poți avea un moment în care să renunți la ceea ce faci acum și să vrei să te îndrepți către alt loc de muncă.

Momente tensionate cu șefii pot apărea, dar și tu ai putea fi mai autoritar cu subordonații. Astrologul te sfătuiește să ai mare grijă în ceea ce privește relațiile cu instituțiile.

Din a doua parte a lunii, Marte se mută în casa a 11-a, unde va fi și Venus, iar pentru scurt timp și Mercur.

Dacă prima parte se concentrează pe planuri și obiective, a doua parte ține de prietenii, comunitate. Trebuie să fii mai sociabil. Casa a 11-a are și o componentă financiară. Gândește-te cum ai putea investi banii strânși din proiecte.

Încearcă să faci un plan pentru următorul pas pe care vrei să îl faci. Investiții poți face și legat de propria persoană, să faci îmbunătățiri la tine. 

Și interacțiunea este foarte importantă în a doua jumătate a lunii. Ieși cu amicii, reia unele legături. Bucură-te de prietenii pe care îi ai deoarece îi poți pierde într-o fracțiune de secundă.

De pe 21 ianuarie, Pluto este tot în casa a 11-a, unde va sta pentru următorii 20 de ani. Vei avea parte de transformări semnificative în prietenii și cercul social. Schimbările în obiective și aspirații vor fi notabile, Pluto indicând că unele dorințe inițiale nu aduc satisfacția pe care o vrei. Oportunitățile financiare se vor diversifica, având la bază experiența acumulată în trecut.

Vrei să știi ce ți-au mai pregătit astrele? Citește în continuare Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel