Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Ne pregătim de o trezire la realitate și de creșterea puterii tehnologiei. Este un tranzit intens, iar în următorii 20 de ani vor fi multe inovații. Iată ce îi se pregătește fiecărui nativ!

Pe 23 martie 2023, Pluto a intrat pentru prima dată în Vărsător și ne-a arătat, pentru scurt timp, cum vor arăta următorii 20 de ani. După care, s-a întors în semnul Capricornului, unde a și rămas. Pe 21 ianuarie, Pluto revine în Vărsător, urmând să mai jongleze între acest semn și cel al Capricornului. Pe 2 mai își începe retrogradarea. Pe 20 noiembrie 2024, Pluto staționează definitiv în Vărsător până în 2044.

Pluto simbolizează puterea, transformarea, visele și iluziile, asociindu-se cu forțele subconștientului și lumea interlopă. Vărsătorul, guvernat de Saturn și Uranus, reflectă influența tehnologiei, a Universului și a aspectelor nevăzute ale existenței. 

În mitologie, Pluto este asociat lui Hades, zeul subpământean care se juca cu fricile oamenilor și aplica pedepse. 

Tranzitul acesta va aduce creșteri semnificative în domeniul tehnologiei, iar inteligența artificială va fi una dintre temele principale. Oamenii vor provoca revoluții, își vor da seama că sunt controlați. În plan profesional, pot apărea oportunități în domenii considerate neobișnuite. Vărsătorul, având o viziune orientată spre revoluție, drepturi egale și chiar elemente de socialism, îndeamnă la acceptarea tuturor și la contribuirea la construirea unei lumi mai bune, în viziunea sa progresistă.

Ai văzut și Pluto în Vărsător și legătura cu tehnologia. Ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto este în casa a 11-a. Se anunță transformări semnificative în prietenii și cercul social, marcând următorii 20 de ani. Schimbările în obiective și aspirații vor fi notabile, Pluto indicând că unele dorințe inițiale nu aduc satisfacția dorită. Oportunitățile financiare se vor diversifica, având la bază experiența acumulată în trecut. Întâlnirile cu persoane influente vor ghida calea către o stabilitate financiară crescută. La final, rezultatul va fi o perspectivă radical diferită, reflectând transformările profunde și evoluția personală.

Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Cu Pluto în casa a 10-a, cariera și obiectivele profesionale se transformă. Relațiile cu superiorii pot fi afectate, dar nu din cauza ta. Pluto îți consolidează abilitățile și schimbă modul în care le aplici, oferind o perspectivă nouă asupra carierei și a lumii. În această perioadă, pot apărea conflicte cu cei în autoritate, în timp ce înveți să devii propriul tău șef.

Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pluto în casa a 9-a, îți aduce transformări benefice. Perspectiva ta asupra vieții se extinde, te îndrepți spre introspecție și reflectezi asupra credințelor tale. Cu toate acestea, evită să încerci să-i influențezi pe alții și concentrează-te pe propria evoluție în armonie cu viziunea ta. Posibilitatea de călătorii frecvente aduce nu doar relaxare, ci și oportunități de învățare, contribuind semnificativ la dezvoltarea ta. În esență, Pluto în casa a 9-a aduce o perioadă extrem de benefică pentru creșterea personală.

Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Cu Pluto în casa a 8-a, se anunță confruntări la nivelul conștiinței și auto-reflecție. Acest tranzit dezvăluie aspecte neexplorate ale personalității, aducând schimbări profunde și provocări care pot implica pierderi. În fața problemelor financiare, analizarea rădăcinilor acestora poate aduce sprijin și control sporit. Perioada aduce oportunități de anticipare a evenimentelor negative și înțelegere a unor aspecte adânci ale vieții.

Vezi AICI previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Pluto este în casa a 7-a. Experimentezi schimbări profunde în relațiile tale, determinate de transformările pe care le implementezi în propria persoană. Această perioadă de evoluție nu influențează doar aspectul romantic al vieții tale, ci și parteneriatele de afaceri. Încheierea unor capitole este inevitabilă, dar aceste schimbări vor contribui la creșterea ta personală. Tranzitul te va confrunta și cu oamenii care încearcă să-ți facă rău, oferindu-ți o lecție valoroasă despre puterea interioară independentă de alții.

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Intrarea lui Pluto în casa a 6-a aduce schimbări semnificative în ceea ce privește sănătatea și rutina zilnică. În aspectul sănătății, se recomandă o atenție sporită la alimentație și activitatea fizică, posibil confruntându-te cu probleme serioase, dar având sprijinul benefic al lui Pluto, vizitele la specialiști pot aduce soluții. În rutina de zi cu zi, modificările pot afecta modul de lucru, generând inițial provocări și confuzii, dar adaptările sunt necesare. Această perioadă poate aduce și schimbări în sfera profesională, oferindu-ți oportunitatea de a găsi un echilibru între un loc de muncă solicitant și unul care îți aduce plăcere.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Pluto în casa a 5-a, te afli într-un tranzit relativ blând. Oportunitatea se ivește să acorzi mai mult timp copiilor tăi sau să îmbunătățești relația cu ei. Copilul tău poate traversa schimbări care pot afecta dinamica voastră, fiind important să fii atent la eventualele lupte de putere, având în vedere impactul asupra imaginii tale de "autoritate". Perspectiva asupra ideii de a avea un copil se transformă sub influența lui Pluto, chiar dacă acum pare indiferentă sau neplăcută. În această perioadă, amintește-ți că influența ta asupra copiilor va fi semnificativă.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Odată cu intrarea lui Pluto (guvernatorul tău modern) în casa a 4-a, asociată cu emoțiile și securitatea, te aștepți la un tranzit intens, dar ești pregătit pentru provocările sale. Acestă perioadă aduce agitație și auto-reflecție profundă, concentrându-te pe copilărie, familie și relația cu mama, cu un accent deosebit asupra impactului acesteia asupra ta. Tranzitul te îndeamnă să explorezi emoții vechi și situații psihologice, cu focus pe ceea ce te face fericit și te simți în siguranță în viață. În ciuda inițialei căutări de stabilitate în lumea exterioară, vei descoperi că adevărata stabilitate pornește din interior. Înfruntând emoții negative inițiale, vei învăța să rămâi în picioare și să ai grijă de tine. Trebuie să fii atent la dezvoltarea obsesiilor legate de stabilitate și să iei decizii ponderate pentru a evita problemele.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto în casa a 3-a, îți aduce un sprijin pentru dezvoltarea abilităților și consolidarea voinței de sine. Acest tranzit aduce curaj în mijlocul adversității, inspirându-ne să ne afirmăm și să ne apărăm. Relațiile cu frații și cei din jur suferă ajustări, impunând necesitatea exprimării opiniei personale în beneficiul propriu. În sfera comunicării, Pluto oferă șansa de a te exprima mai bine, conștientizând nevoia de a evita o comunicare agresivă. Tranzitul te învață și adaptabilitatea, facilitând abordarea mai ușoară a obstacolelor și obținerea de lecții prețioase din experiențe.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Odată cu intrarea lui Pluto în casa a 2-a, centrul atenției se mută pe aspectele financiare, veniturile și valorile tale. Se anunță schimbări semnificative în planul financiar, provocând ajustări și fluctuații în privința eforturilor depuse anterior. Posibilitatea unui început dificil poate fi un șoc, aducând cu sine o trezire și o reevaluare a adevăratelor tale valori. Această transformare profundă în plan psihologic oferă oportunitatea de a înțelege mai bine esența și valoarea vieții.

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto în casa întâi aduce cu sine un tranzit intens, marcat de o durată de 20 de ani, ce va conduce la o transformare radicală la finalul său. Această influență va modela nu doar aspectul tău fizic și prezentarea personală, ci și aduce posibile provocări de sănătate. Sub ghidarea lui Pluto, vei avea oportunitatea de a descoperi straturi mai profunde ale propriei tale ființe, exercitând o puternică influență asupra celor care îți sunt apropiați. Reflectând asupra mediului în care trăiești, te vei întreba dacă simți că locul tău actual îți oferă siguranță și confort adecvat. Dinamica relațiilor tale va suferi modificări semnificative, iar pentru prima dată, s-ar putea să simți nevoia să te aperi mai ferm și să preiei un rol diferit.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Pluto în casa a 12-a aduce cu sine finaluri și posibile pierderi, determinându-te să renunți la aspecte din tine și la anumite aspecte ale vieții pentru a dezvălui adevărata natură și scopul existenței tale. Acest tranzit te provoacă să-ți reevaluezi identitatea și să analizezi cum ai acumulat un bagaj psihologic în decursul timpului, promițând o eliberare și o luminare a drumului tău. Impactul va fi simțit în conștiință, în special în cazul chestiunilor nerezolvate de multă vreme. Dacă ai simțit că te comporți imatur sau ca un copil, aceste aspecte vor găsi rezolvări. Tranzitul poate să te îndepărteze și de anumite vicii, pe măsură ce ajungi să înțelegi adâncimea gândurilor tale și să te eliberezi de constrângerile care te țin pe loc.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

Citește și Zodia pentru care în anul 2024 este necesar să aibă o relație autentică cu propria persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel