Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto intră în casa a 2-a, asociată cu banii, veniturile și toate lucrurile care te susțin în viață. Vor exista schimbări foarte mari în plan financiar. Totodată, chiar și valorile tale vor suferi ajustări.

În zona financiară, te-ai putea hotărî că nu mai vrei să depui prea mult efort, așa cum ai făcut până acum. Fluctuații legate de bani pot apărea. Ai putea întâmpina un început mai greu, și asta va fi ca un șoc pentru tine.

Tranzitul acesta îți aduce o trezire, să înțelegi mai bine ceea ce este cu adevărat valoros. O schimbare serioasă în plan psihologic te va ajuta să pricepi care este valoarea vieții.

Și în zona ta de consum poți face modificări. Mai mare atenție la ceea ce mănânci, bei sau la vicii ți-ar prinde bine. O altă perspectivă asupra relației cu corpul tău și modului cum te simți în propria piele poate fi un real ajutor.

În toate lucrurile pe care ți le propui, este recomandat să ai mare grijă deoarece poți dezvolta un fel de obsesie sau să devii prea preocupat de aceste aspecte.

Standardele tale de a trăi și a gândi se vor modifica foarte mult datorită acestui tranzit.

Vezi și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel