Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Berbec/Ascendent în Berbec!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea sub pământ, uitându-se deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Iată ce le aduce acest tranzit nativilor Berbec/Ascendent în Berbec!

Pluto va fi în casa a 11-a.  Asta va schimba multe lucruri legate de prieteniile tale și de cercul social, în următorii 20 de ani. Totul va arăta diferit la final, față de cum ai început.

Obiectivele și aspirațiile tale se vor schimba. Când Pluto intră în casa a 11-a, ne facem un alt set de obiective și trecem prin multe transformări. Chiar dacă crezi că vrei ceva în viață, Pluto îți arăta că de fapt e mai bine să nu obții.

La început, vei simți că ești foarte dedicat în ceea ce faci și o să tragi tare. Vei găsi ambiția și sprijinul pentru lucrurile care sunt făcute să le obții, pentru ce nu este, Pluto îți va strica planurile.

O să ai capacitatea de a câștiga bani diferit. Pluto tocmai a ieșit din casa a 10-a, iar pentru tine asta a însemnat o transformare la nivel profesional, din 2008 și până acum. Toată experiența pe care ai căpătat-o, o vei folosi în prezent. Vei recunoaște oportunitățile prin care poți câștiga mai mult. O să întâlnești și oameni care sunt puternici și îți pot ghida calea.

Din punct de vedere social, oamenii ar putea începe să te vadă precum un lider în grupurile din care faci parte.

Poate apărea cineva care îți va schimba viața și direcția în care te îndrepți. Doar că va trebui să fii atent, căci te poate duce și pe un drum greșit.

Vei obține claritate cu privire la activitățile în care trebuie să depui efort și unde să-ți îndrepți atenția.

Citește și Mesajele anului 2024 pentru Rac, Leu, Săgetător și Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel