Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Pești/Ascendent în Pești!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, intră din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Vezi și Pluto în Vărsător și legătura cu tehnologia. Ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Pești/Ascendent în Pești

Pluto este în casa a 12-a. Îți va aduce niște finaluri și posibile pierderi. O să renunți la anumite lucruri, poate chiar și la părți din tine, pentru a înțelege mai bine adevărata natură a vieții și scopul pe care îl ai.

Tranzitul te va împinge să îți schimbi ideile despre cine crezi că ești și să analizezi cum ai acumulat un bagaj psihologic de-a lungul timpului. Îți va fi benefic deoarece calea ta se va lumina. Te vei simți mai liber.

Efectele se vor resimți în planul conștiinței, mai ales dacă ai chestiuni nerezolvate de foarte mult timp. Dacă ai simțit că te comporți precum un copil sau că ai fost prea imatur, aceste aspecte se vor rezolva. Poți renunța și la unele vicii pe care le ai.

Vei înțelege cât de profunde sunt gândurile tale, iar asta te va ajuta să te eliberezi de ceea ce te ține pe loc.

Este o perioadă bună pentru a dona sau a arunca ceea ce nu îți mai este de folos. Abordează un stil de viață în care ai mai puțin, dar mai necesar. Dacă dai ceva ce ți-ar putea folosi altă dată, Pluto în Vărsător te ajută să faci loc pentru lucruri noi.

O să realizezi și care dintre obiceiurile pe care le ai te sabotează.

Mai mult decât atât, o dorință de a te muta peste hotare poate apărea. Casa a 12-a vorbește despre locuri și oameni care se află la distanță.

Continuă să observi de unde apare motivația. Mergi mai departe cu unele lucruri sau fugi de ele? Asta este întrebarea cea mai importantă pe care trebuie să ți-o adresezi.

Încearcă să analizezi oamenii din jurul tău, pentru că este posibil să observi că unii nu îți vor binele.

Dacă ai simțit tot timpul că bați pasul pe loc, Pluto te ajută să realizezi că nu este nevoie să fie așa și că nu este necesar ca lucrurile să aibă numai aspecte negative.

Pierderile pe care le vei suferi pot fi financiare sau poți pierde niște persoane dragi, poate prieteni. Moment grele vor fi o învățătură. Nimic nu este sfârșitul poveștii, ci doar o parte.

Perioada de nesiguranță pe care o vei trăi va ajuta enorm în a te descoperi.

Citește în continuare Pluto în astrologie. În ce semn era când te-ai născut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel