Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Iată ce le aduce acest tranzit nativilor Gemeni/Ascendent în Gemeni!

Pluto intră în casa a 9-a, aspect extrem de benefic.

Vei extinde perspectiva asupra vieții și o să analizezi motivele pentru care te afli aici. Reflectează asupra propriilor credințe.

Există riscul de a încerca să-i influențezi pe alții să facă ceea ce dorești, crezând că este singura cale și că toți din jur ar trebui să urmeze aceeași direcție. Este recomandat să eviți această abordare. Evoluează în conformitate cu viziunea ta, atât în plan fizic, cât și spiritual.

Se conturează posibilitatea realizării unor călătorii mai frecvente, nu doar în scop de relaxare, ci și pentru a învăța ceva nou. Aceste experiențe pot contribui semnificativ la evoluția ta. Vei asimila informațiile într-un mod pe care nu ai reușit să-l atingi anterior.

Cu Pluto în casa a 9-a, te afli într-o perioadă extrem de benefică pentru dezvoltarea personală.

Relațiile cu tatăl tău pot deveni mai tensionate și provocatoare. Totuși, există șanse și pentru schimbări pozitive în relația cu acesta.

Tranzitul acesta este favorabil dacă îți dorești să dobândești abilități pedagogice și să devii profesor. Poate reprezenta, de asemenea, o oportunitate de a comunica cu profesioniști din acest domeniu, chiar dacă nu planifici o carieră în acest sens.

Viața ta se va transforma în mod cert, extinzându-ți orizonturile în moduri neașteptate. Vei intra în contact cu persoane noi, vei explora filosofii noi și vei descoperi modalități inedite de a privi viața. O să fii deschis către experiențe pe care, în prezent, poate nu ți le poți imagina.

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel