Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pluto va intra în Vărsător pe 21 ianuarie. Acest tranzit este unul zguduitor. Iată ce părere au despre acest fenomen unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

Pluto simbolizează puterea, transformarea, visele și iluziile, asociindu-se cu forțele subconștientului și lumea interlopă. Vărsătorul, guvernat de Saturn și Uranus, reflectă influența tehnologiei, a Universului și a aspectelor nevăzute ale existenței. Astfel, domenii precum tehnologia și rețelele sociale ar putea suferi reglementări sau schimbări de algoritmi în timpul acestui tranzit.

În această perioadă, se va observa o creștere a interesului pentru rețelele neuronale artificiale, iar pe plan profesional, pot apărea oportunități în domenii considerate neobișnuite. Vărsătorul, având o viziune orientată spre revoluție, drepturi egale și chiar elemente de socialism, îndeamnă la acceptarea tuturor și la contribuirea la construirea unei lumi mai bune, în viziunea sa progresistă.

În mitologie, lui Pluto îi este asociat zeul Hades.

Hades este adesea descris ca un zeu care se bucura de puterea și autoritatea asupra lumii subpământene, iar aceasta includea și capacitatea sa de a inspira teama în rândul oamenilor. Deoarece stăpânea regatul morților, lumea întunecată a lui Hades era percepută ca un loc înfricoșător de către cei vii. Ideea că Hades se juca cu frica este subliniată de imaginea sa severă și de puterea sa de a decide soarta sufletelor.

Hades nu era neapărat malefic, dar faptul că controla accesul la viața de apoi și avea puterea de a decide soarta morților îi conferea o prezență intimidantă. Astfel, frica pe care o inspira Hades contribuia la menținerea ordinii în lumea subpământeană și la respectarea normelor.

Iată care este părerea astrologilor internaționali despre acest tranzit!

Gregory Scott este foarte fascinat de acest tranzit deoarece semnifică sfârșitul unei ere și începerea alteia, după cum afirmă acesta. Astrologul îl asociază pe Pluto cu pasărea Phoenix. 

Acest tranzit ne va ajuta să înțelegem ce ne face să simțim că trăim și ce ne ajută să renaștem. Perspectivele societății asupra lucrurilor pe care le apreciau, se vor schimba. Multe aspecte care păreau de-o semnificație masivă, vor dispărea. Noul și părțile neexplorate vor fi prețuite. 

Astrologul spune „Va fi vorba despre lucrurile pe care tu vrei să le inventezi. Despre de unde îți iei pornirea să începi. Vei vrea să-ți găsești locul, oamenii cu care ai aceleași interese. Într-un fel, acest tranzit aduce vindecare.

Pluto îți cere o abordare nouă. Dacă timp de 15 ani ai lucrat respectând același tipar, este momentul să vii cu o nouă abordare. Nu trebuie să te mai lași pradă presiunii, ci să încerci să-i faci față în felul tău unic. 

Trebuie să fii rebel, să te gândești că nu tot timpul nerespectarea regulilor te poate afecta, doar pentru că li se întâmplă altora.

Tranzitul aduce și multe implicații politice, o realizare că liderii actuali nu au fost niciodată buni.

Inovații vor avea loc în sistemul gândirii. „Justiția socială, activismul și revoluțiile devin mult mai importante.”, conform lui Scott.

Vezi ceea ce transmis Gregory Scott AICI.

Cam White este de părere că toată vibrația se schimbă și intrăm într-o zonă total diferită. 

Sunt două moduri prin care putem privi acest tranzit: Vor fi grupuri ale societății care vor părea înarmate, la fel cum îi se va acorda această forță și tehnologiei.  Frica se va învârti în jurul inteligenței artificiale. Oamenii vor începe să se trezească la realitate. Poate că-și vor da seama că să fie supravegheați în diferite circumstanțe, nu este o idee prea bună. Poate să privim cum corpurile noastre sunt umplute cu diverse produse farmaceutice recomandate să le luăm, nu este o idee bună. Poate Guvernele întregii lumi nu au cele mai bune intenții față de cetățeni. Este o moarte la figurat, care vine cu o transformare pentru ceea ce înseamnă omul și societatea.”, ne transmite astrologul. 

Pluto în Săgetător ne amintește că trăim pentru o schimbare în umanitate. La nivel personal, vei învăța că puterea nu ți se oferă, o câștigi singur. În următorii 20 de ani, te vei transforma foarte mult, dar totul va începe cu frică. Chiar dacă nu-ți place, trebuie să-ți înfrunți fricile.

Vezi părerea lui Cam White AICI.

Citește și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel