Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Rac/Ascendent în Rac!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Iată ce le aduce acest tranzit nativilor Rac/Ascendent în Rac!

Pluto intră în casa a 8-a, posibil generând confruntări la nivelul conștiinței.

Acest tranzit te va provoca să observi aspecte ale personalității tale pe care nu le-ai conștientizat anterior, posibil din perspectiva curajului și puterii personale. Adesea, astfel de realizări survin în urma obstacolelor, iar aceste provocări pot lua forma unei pierderi.

Pluto în casa a 8-a te va îndruma să înțelegi schimbările și aspectele profunde ale vieții. Vei căuta răspunsuri semnificative.

În cazul în care ai probleme financiare, este important să analizezi rădăcinile acestora. Odată ce le înțelegi originea, este posibil să primești sprijin financiar, precum o moștenire, de exemplu.

Tranzitul îți va oferi mai mult control și posibilitatea de a anticipa evenimente negative.

Perioada va implica și auto-reflecție profundă. Vei observa aspecte ale personalității tale pe care alții nu le-au remarcat. O să explorezi secretele vieții și aspecte metafizice cu o abordare mai profundă. Sprijinul celor din jur va fi prezent, iar în cazul în care te abați de la un drum corect, vei primi semne de avertizare.

Problemele financiare pot apărea din cauza neglijării gestionării financiare, poate fi necesar să recurgi la împrumuturi.

Această perioadă este foarte bună pentru cercetare, fie că este vorba de studii sau serviciu.

Vei observa un tipar în viața ta, o perspectivă pe care nu ai identificat-o anterior. Intuiția ta se poate dezvolta.

Pluto îți va oferi capacitatea de a spune „nu" în anumite situații. Nu vei mai permite altora să te controleze și să decidă în locul tău ce este bine.

Vezi și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Rac/Ascendent în Rac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel