Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Rac în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a anului, trebuie să călătorești, să mergi la evenimente, să înveți și să cunoști alți oameni. Totodată, ar fi bine să te ocupi de chestiunile administrative serioase și să-ți dai seama de limitele pe care trebuie să le impui celorlalți.

Este un moment bun pentru a te gândi și la tine, să-ți dai seama cine ești tu ca ființă spirituală. Nu trebuie neapărat să devii un fanatic al religiei, ci să faci diferența între partea ta fizică și cum ai evoluat din punct de vedere spiritual.

Dacă vei face toate acestea, o să ai amintiri frumoase la care te poți întoarce când nu te simți bine.

Pluto iese pentru un moment din casa a 7-a pe 21 ianuarie. Îți va da timp să-ți faci alte relații. Poți să le analizezi și pe cele existente.

Pe 21 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus îți aduce schimbări de planuri, care te vor dezrădăcina.

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel