Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Ai citit și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto intră în casa a 3-a, sprijinind dezvoltarea abilităților și consolidarea voinței de sine.

Pluto inspiră curaj, dar adesea trebuie să-l descoperim în mijlocul adversității. Esențial este să facem un pas înainte și să găsim modalități de a ne apăra.

Relația ta cu frații poate cunoaște schimbări dramatice. În plus, chiar și relațiile cu vecinii sau cu cei din jurul tău ar putea suferi ajustări. Trebuie să înveți să-ți afirmi propriile opinii în beneficiul tău.

Acest tranzit te susține și în planul comunicării. Descoperi modalități de a te exprima mai bine, conștientizând că până acum nu ai făcut-o. Vei constata că, din această cauză, oamenii au profitat de tine. Totuși, este necesar să lucrezi la o comunicare mai puțin agresivă.

Înveți cum să te adaptezi mai ușor, chiar și în fața obstacolelor din care rămâi cu lecții prețioase.

Vei fi mai dinamic decât de obicei. Pluto te va susține în a avea un discurs de impact, care contează cu adevărat.

Dacă ai frați și ai întâmpinat probleme cu aceștia, lucrurile se vor transforma. Există două posibilități: să vă apropiați și să vă înțelegeți mai bine sau să mergeți pe căi separate. Cu toate acestea, separarea nu trebuie să fie permanentă, ci doar până când veți realiza că vremurile sunt mai grele.

Cu Pluto în Vărsător, poți deveni mult mai competitiv și să decizi să atingi obiectivele tale. Dorința pentru succes poate crește.

Tranzitul este benefic și în mediul afacerilor pentru tine. Dacă îți dorești să devii antreprenor, Pluto te sprijină.

Dacă ești artist sau scriitor, vei prezenta munca într-un mod diferit. Chiar și cei care au fost atrași de aceste domenii ar putea experimenta schimbări.

Citește și Pluto în astrologie. În ce semn era când te-ai născut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel