Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, intră din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Citește și Pluto în mitologie. De ce este asociat cu zeul Hades?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto a intrat în casa întâi, unde va rămâne timp de 20 de ani. Este un tranzit foarte intens, iar la finalul acestuia vei avea o transformare radicală. Totul va depinde de modul în care gestionezi tot ceea ce ține de propria persoană.

Aspectul tău fizic și modul în care te prezinți vor avea cu siguranță parte de o schimbare. Poți, însă, să te confrunți și cu probleme de sănătate.

Pluto te va ajuta să te descoperi mai profund. Vei avea o influență puternică asupra oamenilor cărora le pasă de tine.

Mai mult decât atât, vei reflecta asupra locului unde trăiești în acest moment, analizând dacă te simți în siguranță și dacă ai suficient confort.

Dinamica relațiilor tale va avea, de asemenea, de suferit. Pentru prima dată în viață, s-ar putea să îți dorești să te aperi mai mult. S-ar putea să simți nevoia să preiei un rol pe care nu l-ai avut niciodată. Dacă ai fost opusul și ai fost mereu în centrul atenției, Pluto îți va arăta că trebuie să faci un pas în spate.

Deși una dintre trăsăturile Vărsătorului este de a face parte din comunitate și de a ajuta, o parte negativă a acestuia este că poate fi uneori prea plin de sine.

Poți face legături cu părțile din tine care te-au ținut pe loc. Dacă ești într-o călătorie de cunoaștere și de înțelegere a sensului vieții, poate fi chiar și un drum spiritual, nu există aliat mai bun decât Pluto în prima casă. Nu vei fi lipsit de provocări, dar vei rămâne cu multe lecții.

Unii oameni îți pot fi inamici, te poți găsi în mijlocul unei lupte cu alte persoane care încearcă să-ți submineze puterea. De la alți oameni, ai putea cere o părere despre tine și despre munca pe care o faci. Poți chiar să îți întrebi partenerul.

Dacă privești acest tranzit ca pe un proiect în care trebuie să te descoperi mai mult pe tine și fără să-ți fie frică, va fi unul benefic pentru tine. Când pierzi ceva, nu-l privi ca pe o tragedie, ci încearcă să-ți dai seama dacă nu cumva a fost mai bine așa.

Transformarea ta poate aduce beneficii și altora. Ai putea avea o nouă profesie datorată lucrurilor pe care le-ai învățat despre tine. Mai mult decât atât, vei avea abilitatea de a deveni o puternică sursă de inspirație.

Când îți faci un plan, nu-ți pune în minte un final pe care-l vrei. Așteaptă să vezi cum evoluează și ce se întâmplă.

Evită conflictele pe cât posibil. Analizează și aspectele în care ai încercat să obții prea mult control.

Ai văzut și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel