Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Balanță/Ascendent în Balanță!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Ai citit și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul?

Balanță/Ascendent în Balanță

Pluto intră în casa a 5-a, ceea ce înseamnă un tranzit destul de blând pentru tine.

Dacă ai copii, va fi momentul oportun să petreci mai mult timp cu aceștia sau să-ți îmbunătățești relația cu ei. Chiar copilul tău poate trece prin niște transformări și ar putea aduce câteva consecințe în ceea ce privește relația voastră. Fii cu băgare de seamă la luptele de putere care ar putea apărea între voi doi, dat fiind că s-ar putea să-ți fie impactată imaginea de „autoritate”.

Pluto îți schimbă și perspectiva asupra a avea un copil. Poate acum gândul de a face un copil nu îți place sau ești indiferent, dar imaginea ta de ansamblu se va modifica până la sfârșitul tranzitului.

Ține minte că influența pe care o vei avea asupra copiilor, mai ales cu Pluto în casa asociată cu această zonă, va fi imensă.

Totuși, dacă ești prea tânăr să iei în calcul ideea de a deveni părinte sau chiar nu te interesează, un proiect creativ poate fi copilul tău. O să ai multe revelații în planul creației. Te poți exprima prin artă și să găsești motivație.

Mai mult decât atât, este ideal să te apuci și de un hobby nou, orice ți s-a părut interesant până acum. Poți deveni mai competitiv când este vorba de sporturi. Pasiunile pe care le descoperi pot deveni și o sursă de venit. Pluto te schimbă dintr-un amator într-un profesionist.

În timpul acestui tranzit, vei descoperi în tine lucrurile care îți aduc plăcere. În casa a 5-a, sunt implicate și jocurile de orice fel. Așadar, trebuie să fii atent deoarece poți fi foarte norocos, dar nu te implica în activități care nu sunt bune.

Dacă nu ești într-o relație, Pluto te ajută să găsești o persoană potrivită. Chiar poate fi o relație care te va transforma foarte mult și poate fi foarte intensă.

S-ar putea să dezvolți câteva obsesii pentru aspecte care nu îți fac bine. Dar într-un aspect foarte pozitiv, Pluto te va învăța ce înseamnă iubirea pentru tine, mai ales cea de sine.

Pentru cine este elev sau student, tranzitul te va face să te dedici studiilor. Îți aduce și oportunități de carieră.

Poți descoperi că ai abilități de lider și capacitatea de a-i îndruma pe alții.

Vezi în continuare Pluto în Vărsător și legătura cu tehnologia. Ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel