Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Leu/Ascendent în Leu!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Iată ce le aduce acest tranzit nativilor Leu/Ascendent în Leu!

Pluto intră în casa a 7-a. Este o perioadă a schimbărilor puternice în relațiile pe care le ai, dar asta va veni datorită aspectelor pe care le schimbi la tine.

Nu doar în plan amoros lucrurile se pot schimba, ci și când vine vorba de oamenii cu care ai făcut un parteneriat de afaceri sau de clienți.

Unele capitole se vor încheia în viața ta și vor ajuta la creșterea de care ai nevoie.

Tot acest tranzit îți va arăta oamenii care încearcă să-ți facă rău. Vei învăța că puterea interioară este suficientă și nu ai nevoie de alte persoane.

Unele dintre relațiile pe care le ai pot deveni conflictuale.

Când Pluto este în casa a 7-a, pot apărea oameni în viața noastră care sunt seducători, iar asta te poate face să te îndrăgostești de ei. După care, o să ai un moment de realizare în care îți vei da seama că ai fost manipulat.

Trebuie să privești relațiile pe care le ai sau ți le formezi cu un ochi critic.

Citește și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel