Ce culoare norocoasă are Capricornul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Capricorn, poți să ai în vedere și importanța culorilor. Iată ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Capricorn?

Spunem despre o persoană că este născută în zodia Capricornului, dacă în momentul naşterii sale, Soarele se afla în dreptul constelaţiei Capricornului!

Ei bine, semnul Capricornului este cel mai austral. Este un semn de ambiţie şi de urcare socială, de disciplină, de responsabilitate, de eficienţă, de perseverenţă şi de răbdare.

Acest nativ se adaptează oricărei împrejurări, pentru a-şi atinge scopul. Chiar dacă uneori ascendenţa lui socială poate fi urmată de o cădere, nu se lasă învins, îşi adună forţele foarte repede şi porneşte din nou la drum, folosindu-se de toate elementele pe care le-a adunat în jurul său, având în vedere scopul urmărit. Un real luptător!

Zodie feminină de pământ, predominant practică, materială, guvernată de planeta Saturn, în mitologia romană, reprezenta puterea supremă, tatăl tuturor zeilor.

Ca semn de pământ, nativul din Capricorn este foarte activ, stăruitor, destoinic.

Saturn este una dintre planetele cu o putere incredibilă de transformare prin distrugere şi renaştere. Această putere este asociată trecerii timpului.

De aceea, dacă un nativ din zodia Capricorn alege să îşi trăiască viaţa la valenţele cele mai înalte ale planetei Saturn, el va dezvolta deosebite abilităţi în legătură cu timpul.

Dacă ai interacționat măcar o dată cu un Capricorn, știi deja că ai de-a face cu o persoană care se remarcă ușor, prin simplul mod de a fi. Poți aprecia acest semn zodiacal pentru atitudinea lui, pentru hotărâre dar și pentru stabilitatea sa emoțională.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ce culoare li se recomandă nativilor născuți sub semnul Capricornului?

Se pare că este vorba despre o culoare intensă și foarte plăcută din punct de vedere estetic: verde smarald. 

Din acest motiv, Capricornii, ca semne de pământ, ar trebui să se bucure de beneficiile acestei culori superbe. Și să o poarte cât mai des, fie că aleg haine, rochii, cămăși, încălțări, genți sau diferite accesorii.

Dacă ești nativ Capricorn și ți se pare o nuanță prea țipătoare, prea mult pentru tine, poți încerca măcar să incluzi în locuință obiecte de decor în această culoare. Poți opta pentru o ramă, o pernă, o statuetă, orice poate să arate minunat în casa sau apartamentul tău.

De asemenea, verdele smarald, conform specialiștilor, aduce multă prosperitate, dar și abundență. Vorbim despre creștere în toate domeniile vieții cu verdele smarald. 

Să nu uităm că alte culori care aduc noroc nativilor Capricorn sunt alte nuanțe de verde, în caz că nu îți place verdele smarald, precum și nuanțele intense de mov. 

Ce ar fi recomandat să evite nativii din zodia Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Pot sta departe de nuanțele de galben și de roșu.

Vezi și: Ce culoare norocoasă are Săgetătorul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel